Manželka britského prince Harryho Meghan si velmi rychle zvykla na luxus, který jí královská rodina dopřává. Ale když před svatbou došlo na korunku, nastal problém.

Meghan chtěla vynést korunku se zelenými smaragdy, kterou královna Alžběta čas od času vynese. „Co Meghan chce, to dostane,“ přikázal zamilovaný Harry personálu. Bylo jim však řečeno, že taková volba nepřichází v úvahu, což je rozmrzelo. Původ této korunky totiž není jistý a je možné, že by mohla pocházet z Ruska.

Meghanina posedlost korunkou rozzlobila i samotnou královnu a ta zasáhla. „Meghan nemůže mít cokoliv, co chce. Dostane tu korunku, kterou ji vyberu já,“ oznámila nekompromisně svému vnukovi. Také se dotazovala, proč Meghan potřebuje závoj, když už je to její druhá svatba.

„Královna tím Harrymu dala jasně najevo, že by si Meghan měla dávat pozor a zamyslet se nad svým chováním k personálu a také by měla víc dbát na dodržování královského protokolu,“ řekl zdroj blízký rodině. Nakonec souboj vyhrála královna a Meghan skutečně vynesla platinovou čelenku posetou diamanty.

Fotogalerie
57 fotografií