Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyhlašování soutěže o nejkrásnější zadeček skončilo šerednou bitkou: Jedna z poražených napadla vítězku a sebrala jí šerpu

Autor: chal - 
8. listopadu 2018
19:50

Proslulá brazilská soutěž Miss BumBum, ve které se ženy ucházejí o titul Miss s nejkrásnějším pozadím, zná vítězku pro letošní rok. Vyhlašování bylo nakonec poměrně akční, jedna z poražených totiž přímo na pódiu majitelku nejkrásnějšího zadečku napadla.

Jedna z modek soupeřících v brazilské soutěži o nejhezčí zadeček Miss BumBum dostala doživotní zákaz účasti. Bezprostředně po vyhlášení vítězky totiž dotyčnou přímo na pódiu napadla a osočila ji, že má hezké pozadí jen díky voperovaným implantátům.

Majitelce nejkrásnějších sedacích partií strhla šerpu a nasadila si ji. Organizátoři soutěže se ji snažili přesvědčit, aby šerpu vrátila, to ale odmítla. Ostatní soutěžící na zhrzenou poraženou pokřikovaly, ať se s porážkou smíří.

Aline Uva (27) reprezentující stát Rio Grande do Sul patřila mezi favoritky na vítězství, protože v internetovém hlasování dostala od fanoušků nejvíc hlasů. Porotu ale tolik nezaujala a skončila až 12.

„Já jsem jediná, která si zaslouží zvítězit,“ řekla pak nepříliš skromně přítomným zástupcům médií. „Hrála jsem podle pravidel a můj zadeček je 100% přírodní, ne jako umělý zadek vítězky. Miss BumBum je naprostá fraška. Kdyby to byla seriózní soutěž, vyhrála bych,“ dodala žena, která porážku nepřijala zrovna s nadhledem.

Právoplatná vítězka Ellen Santana (31) nařčení odmítá. „Vítězství si zasloužím, můj zadeček je nejpevnější. Ale soutěž není jen o pozadí, ale také o charakteru, který já - narozdíl od ní - mám,“ řekla médiím rozhodně. „Vzala mi šerpu, ale titul mi nevezme,“ dodala.

Pořadatelé soutěže dali Ellen za pravdu a Aline připomněli, že vítězka pravost sedacích partií potvrdila spolu s ostatními soutěžícími v srpnu na rentgenu. Šťastná Ellen chce být nyní vzorem pro ostatní. „Chci inspirovat ženy z celého světa a ukázat jim, že mohou dosáhnout, čehokoliv budou chtít,“ řekla novinářům.

Na druhém místě skončila realitní makléřka Flávia Tamaio (20) a třetí skončila první transsexuální soutěžící v historii soutěže Paula Oliveira (27), která se zúčastnila i přes protesty ostatních žen.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání