Když modelka promluví svou mateřštinou, má silný americký přízvuk a málokomu je příjemné ji poslouchat. Ale na češtinu nezanevřela a učí ji i své syny. Podle ní kluci rozumí a mluví česky velmi dobře, mladší dokonce perfektně.

„Je to skvělé pro nás všechny. Mám štěstí, že jsou moji rodiče mladí a mají spoustu energie. Pro kluky je zase výhoda to, že mají babičku a dědu, se kterými netráví čas, jen když jsou prázdniny. A taky je to samozřejmě fajn kvůli češtině. Doma se díváme na české programy, máme satelit,“ svěřila se Kurková pro Magazín Dnes s tím, že starší Tobin už dokonce ví, co je pivo, jako správný Čech.

Karolína ale musí zvládat péči o kluky a domácnost i bez svých rodičů.  A to se pak nezastaví. „Když jsem doma, začíná to brzy ráno, musím kluky vzbudit, udělat jim snídani, odvézt je do školy a do školky. Pak jdu cvičit, vyřizuji telefonáty a emaily. Když pak kluky vyzvednu, většinou jdou ven, nebo jdu se starším synem na fotbal, když má zápas,“ svěřila se modelka.

 Po společné večeři jim promítne nějaký krátký film nebo si čtou a pak už jdou na kutě. „Když kluci usnou, tak ještě musím uklidit byt, hodit prádlo do pračky, zorganizovat si další den a znovu si sednout nad e-maily a vyřídit další telefony. Ale snažím se nechodit spát pozdě, abych měla další den dost sil,“ dodala Kurková, která žije s manželem Archiem Drurym a syny v Miami na Floridě.

 

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková: Práci na hřebík ještě nepověsím! Blesk TV

Fotogalerie
55 fotografií