Malá Blanička, o kterou otec rodiny Miroslav Toth (42) navíc bojoval u soudu, si v novém domě ještě nezvykla. „Začala kvůli tomu chodit k doktorovi. Má problém v pokojíčku usnout, když usne, musí mít rozsvíceno. Když se vzbudí ve dvě hodiny ráno, vezme si deku a lehne si na gauč nebo na zem, že v pokoji spát nebude, protože se jí zdálo o mamince,“ popsal TN.cz vdovec Mirek, jemuž manželka Simona zemřela v den svatby v náruči.

Nikola a Blanka jsou Simoniny dcery z předchozího vztahu, o které se teď musí postarat, do toho se mu se zesnulou Simonou krátce před smrtí narodila společná dcerka Drahuška, a navíc i Mirek má z dřívějška ještě další své tři děti - dva syny a dceru.

„S mladším se vídám, se starším ne. Třetí dítě je dcera přítelkyně, kterou jsem měl v Liberci. Čtyři roky jsme se snažili o miminko, když jsem se chtěl odstěhovat, oznámila mi, že je těhotná. Řekla, že pokud si myslím, že to není moje, nemusím jí nic platit, ale že holku v životě neuvidím. Takže takhle to skončilo,“ svěřil se s tím, že doufá, že do budoucna si kvůli dětem najde milující přítelkyni.

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Snoubenka zemřela v den svatby! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Soud rozhodoval o přidělení do péče! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií