Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Roční chlapec nepřežil pád ze 4. patra! Vedly k tragédii problémy v rodině?

Roční chlapec nepřežil pád ze 4. patra (ilustrační foto)
Roční chlapec nepřežil pád ze 4. patra (ilustrační foto)  (Autor: Archiv)
Autor: chal - 
6. listopadu 2018
22:30

Kolem páté hodiny ranní vypadla z okna bytu na budějovickém sídlišti Šumava matka s ročním synem. Dítě nešťastnou událost nepřežilo, žena je hospitalizována v nemocnici v kritickém stavu.

Zdravotní stav malého chlapce kvůli jeho věku mluvčí záchranářů Petra Kafková nechtěla komentovat. „S ohledem na věk dítěte a rodinnou situaci nebudeme další podrobnosti zveřejňovat,“ řekla ČTK.

Matka dítěte leží v nemocnici a je v kritickém stavu. Zatím není jasné, jak k nehodě došlo. Jestli šlo o nešťastnou nehodu nebo úmyslný skok teprve určí policejní vyšetřování. Policisté dějiště tragické události neopustili ani večer, na místě se stále nacházel jeden policejní vůz.

Matka s dítětem vypadla ze čtvrtého patra panelového domu. V bytě žena podle jedné ze sousedek nebydlela dlouho. „Byli nově přistěhovaní, bydleli tu asi rok,“ řekla televizi Prima. Zároveň připustila, že v rodině nepanovala nejlepší atmosféra. „Byly tam rodinné problémy, šlo o to dítě,“ sdělila sousedka.

Podle informací televize Prima, které získala od známé poštovní doručovatelky, která do daného domu nosí poštu, zraněné ženě často chodila psaní s modrým pruhem.

Otec dítěte s jeho matkou podle informací TV Nova už netvořili pár. Když se hrůzostrašnou zprávu dozvěděl, měl se psychicky zhroutit.

Jak k tragické nehodě došlo nechtěla médiím sdělit ani mluvčí jihočeské policie Štěpánka Uhlířová. „Více informací k případu uvolníme, jakmile to umožní situace,“ řekla s tím, že jasněji může být už ve středu.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání