Možná by měla Dara zapátrat v rodinné historii a zjistit, jestli se nějaký její příbuzný nespustil v Jižní Americe. Podoba s Fanny Lu je totiž naprosto fascinující. Obě jsou blondýnky s hnědýma očima, obě mají perfektní postavu a zářivý úsměv od ucha k uchu, úplně totožný tvar obličeje, a dokonce i ten trochu větší, výrazný nos. Tady by tu dokonalou shodu neviděl snad jen slepec! Kromě toho jsou obě stejně staré, byť by to ani jedné nikdo netipoval, a obě zasedly do poroty pěvecké soutěže.

Jedním z mála rozdílů mezi Fanny a Darinkou jsou vlastně jen ta Dařina umělá prsa, protože i tím pekáčem buchet na bříšku se zahraniční umělkyně může pochlubit, a nesedí ani čísla na Instagramu, co se oblíbenosti týče. Fanny Lu má neuvěřitelných 2,5 milionu sledujících fanoušků, kdežto Dara (oproti ní pouhých, jinak úžasných) 470 tisíc. Liší se také jejich soukromý život - zatímco Fanny, celým jménem Fanny Lucía Martínez Buenaventura, je šťastně vdaná a má dvě děti, Dara je na výchovu dcery Laury (10) sama.

No schválně, mrkněte se do galerie a dáte nám dozajista za pravdu, že na některých snímcích budete mít problém rozeznat jednu od druhé!

Fotogalerie
44 fotografií