Po sedmi měsících vztahu se Rytmus rozhodl, že v jejich vztahu udělá další zásadní krok a Jasminu požádal o ruku. „Staneš se ženou mého života? Odpověděla ANO. Stalo se tak v Bosně, Tulze, okolo půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední minuty netušila, že jsem prsten od čtvrtka nosil u sebe. Bylo to krásné, emotivní a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a řeknu vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem zažil,“ napsal na sociální síti Rytmus.

Ale hned vzápětí tohle dojemné gesto, u kterého nezůstalo jedno oko suché, shodil vulgárním výkřikem. Typický Rytmus, kterému před půl rokem bouchly kamna a na jednu stranu chce všem ukázat, že je taky člověk, co miluje, ale na druhou stranu musí být pořád pan Drsoň Prsoň. Co by na to jeho drsná crew řekla, že? 

A tak zatímco Vrbovský počítá lajky a prsí se nad stovkami gratulací pod příspěvkem na sociální síti, Jasmina si jede v klidu dál svůj byznys. Na Instagram sází jednu fotku za druhou z kampaně na mobilní telefon, kterého je tváří i Dara Rolins. Doposud fotku ze zásnub nesdílela, ale jen z kuchyně jejich nového domu, kam se už nastěhovali, poděkovala za krásná slova od fanoušků. Alagič je totiž protřelá žena z Balkánu a ví moc dobře, jak se zaháčkovat, ale nechávat si pootevřená zadní vrátka, co kdyby… Teď prožívá sen každé zlatokopky, ale časem to může být slušná noční můra…

VIDEA: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií