Za 5 měsíců po porodu zhubla o 15 kilo: Začněte hned, jde to, vzkazuje ženám!

Kromě úbytku na váze se Alyse výrazně zvedlo sebevědomí!
Foto: Instagram.com
13. listopadu  2018 
 06:00

Jste máma krátce po porodu a hledáte inspiraci v hubnutí? Alyssa Peggios z Kanady zvládla zhubnout během krátké doby o všechna poporodní kila. Pomohly jí v tom cvičení o třiceti minutách denně a převážně zdravý jídelníček. Dnes, více než po roce, už má dole skoro třicet kilogramů. I když původně bylo cílem zbavit se jen přebytečného tuku, dnes si uvědomuje, že jí její rozhodnutí změnilo život.

Alyssa se dnes živí jako fitness coach. Její proměna v ní totiž vzbudila mnohem větší zájem o zdravou stravu a pohyb, než mohla tušit. To, co ji ale přivedlo k nové práci, byla chuť šířit téma zvané sebeláska.

"Pět měsíců oddaných tvrdé dřině a vyvážené stravě, pouze s pár prohřešky. Patnáct kilogramů dole a spousta získané sebelásky," píše na svém Instagramu Alyssa. Zatímco na začátku její cesty by na Alysse jen těžko někdo hledal úsměv, dnes doslova září štěstím.

A v čem se skrývá úspěch? Denně se snaží cvičit alespoň třicet minut. Tréninky jsou převážně kondiční. Vedle spalování tuků tak Alyssa cílí i na nabírání svalové hmoty. Díky tomu se jí tvarují pas, nohy i paže. 

Každé ráno pije koktejly ze superpotravin a její jídelníček se převážně skládá ze zeleniny a libového masa. Jak sama ale přiznává, velice ráda si i zahřeší. "V rámci mezí se pravidelně odměňuji dobrým jídlem, což mě dělá šťastnou. Žádné omezování," říká Alyssa. 

Ačkoli míry mívala Alyssa v dospívání ještě menší, její tělo je teď mnohem zdravější. "Starat se o své tělo je důležité, ale nesmíte zapomínat ani na své duševní zdraví," radí Alyssa, která prošla změnou po všech stránkách. Její sebevědomí se znásobilo a péče o dceru jí změnila životní priority.

U procházek s Natálií v kočárku se Alyssa zprvu velice zadýchávala. Při dokumentování vzpomínek na své novorozeně se zahalovala do svetrů a při každé další fotografii se dostavoval pocit zklamání. Rozhodla se proto z minuty na minutu a začala s proměnou hned. To radí Alyssa i svým fanouškům: "Nečekejte na pondělí, na zítra, na nový měsíc. Začněte teď hned!"

"Dříve jsem se na sebe do zrcadla ani nemohla podívat. Dnes se do něj dívám ráda, protože v něm vidím bojovnici, která má nárok se dnes usmívat a být na sebe pyšná," říká Alyssa. Své osobní vítězství slaví s každou další proměnou svých klientek. Radí, jak zhubnout, a to nejen mámám po porodu, ale všem ženám, které bojují s kily navíc a nízkým sebevědomím.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji