5 důmyslných hraček, po kterých zmoudří nejen vaše děti

5 důmyslných hraček, po kterých zmoudří nejen vaše děti
Darujte dětem hračky s přidanou hodnotou.
Foto: Pexels
Sdílej na facebooku
8. listopadu  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Pátráte vždy před Vánoci a narozeninami po hračkách, které mají pro děti nějakou přidanou hodnotu? Pokud chcete, aby se vaše ratolesti během hry také nenásilnou a zábavnou cestou vzdělávaly a rozvíjely své dovednosti, prozkoumejte naše tipy. Máme pro vás pětici nápaditých hraček, které vaše děti nejen potěší, ale také je něco naučí.

Šílený profesor

Dnešní děti prý mají malou slovní zásobu. Víme, jak dětský slovník obohatit.

S rozvojem slovníku vám pomůže Šílený profesor, interaktivní mluvicí postavička, která rozšiřuje slovní zásobu dětí i dospělých. Vševědoucí profesor zadává úkoly a hráči je plní. Jak na to? Stiskněte profesorovu hlavu a on začne mluvit. „Jsem šílený profesor, jsem vševědoucí! Jsi chytřejší než já? Co je pálivé?“ Rychle vymýšlejte co nejvíce odpovědí. Nevíte? Dostanete trestnou nulu! A ten, kdo má na konci hry nejméně nul, vyhrává.

Šílený profesor prověří vaše znalosti.
Šílený profesor prověří vaše znalosti.
Autor: Pompo

Profesor během hry vymýšlí různé vychytávky, někdy musíte mluvit jako robot, jindy můžete vybírat z více možností a tak různě, zkrátka aby byla legrace. Hra je vhodná pro děti od osmi let, ale výborně zabaví i dospělé.

Magic Jinn

Naučí děti znát spoustu zvířátek. A také přemýšlet, hledat informace a ptát se.

Hračka, která s vámi mluví, a dokonce umí uhádnout, na jaké zvíře myslíte. Magic Jinn rozpozná slova, která mu říkáte, a reaguje na ně. Zná zvířata z celého světa. Jinn hru odstartuje, hráč si tajně zvolí zvířátko a odpovídá na otázky, které mu Jinn pokládá. Umí toto zvíře létat? Ano, ne nebo nevím? Jinn je dost sebevědomý a tvrdí, že uhádne vždy všechno. Přijmeš jeho výzvu?

Magic Jinn uhodne, na jaké zvířátko dítě myslí.
Magic Jinn uhodne, na jaké zvířátko dítě myslí.
Autor: Pompo

Hračka je určena pro děti od 4 let, zabaví jednoho hráče, ale i celou partu dětí a dospělých. A další výhoda? Vaše ratolest nesedí u počítače! Postavičku si navíc může vzít kamkoli s sebou.

Pravda nebo lež!?

Chcete se blýsknout? Díky této hře se dozvíte spoustu zajímavostí, jimiž zapůsobíte na své okolí.

„Kůže polárního medvěda je černá.“ Pravda, nebo lež? Reagujte na tvrzení moderátora. Pokud si myslíte, že je pravdivé, stiskněte zelené tlačítko. Pokud moderátor lže, stiskněte červené. Brzy se dozvíte správnou odpověď.

Za správnou odpověď hráč získává body, za špatnou dva ztrácí. Moderátor provází celou hrou, počítá body, radí i vysvětluje pravidla. A na konci samozřejmě vyhodnotí vítěze. Hra je určená dětem od devíti let, ale výborně pobaví i dospělé.

Dokážete odhalit lháře?
Dokážete odhalit lháře?
Autor: Pompo

Pěstování krystalů

Pěstování krystalů je skvělá zábava pro zvídavé děti postavená na chemickém experimentu. Krystaly rostou rychle a děti brzy vidí výsledek.

Tajemný prášek smícháte s vodou a přidáte speciální ingredience podle toho, jaké krystaly chcete vypěstovat. Modré, bílé, růžové nebo fialové? Brzy se začnou dít věci. Zázrak! Krystaly začnou růst a děti jsou nadšené. Chodí své dílo pozorovat a mají radost, že se jejich úsilí tak krásně zúročilo. Krystaly vypadají úchvatně, můžete si vypěstovat celou sbírku. Nebo je věnovat jako dárek.

Pestrobarevné krystaly rostou téměř před očima.
Pestrobarevné krystaly rostou téměř před očima.
Autor: Pompo

Make It Real

Specialita pro holky. Kterou z nich by nebavilo zkrášlování a tvoření?

„Hej, tak jaký bude tvůj den? Make It Real – buď šťastná a krásná!“ Super kosmetické kolekce splňují vše, co mají holky rády. Tetování, co má styl, rtěnka, která mění barvu, i barevné křídy na vlasy, které vykouzlí nový účes během chvilky. Samozřejmě nechybí nehtové studio s úžasnými laky a zdobením a top kosmetický set Mořská panna.

Která holčička by se nechtěla proměnit v mořskou pannu?
Která holčička by se nechtěla proměnit v mořskou pannu?
Autor: Pompo

Make It Real jsou ale také kreativní sady, ze kterých si malé parádnice mohou vyrábět krásné šperky z bavlnek, korálků a dalších stylových komponentů nebo třeba úžasnou deku s jednorožcem.

Praktický katalog vám usnadní přípravy na Vánoce

Vánoční katalog se spoustou hraček vám může v předvánočním shonu ušetřit spoustu času i nervů. Proč? Známe hned tři důvody: děti katalogy hraček milují, najdete v něm super tipy, vánoční promoakce a slevy a prohlédnout si ho můžete v pohodlí domova. Prostřednictvím katalogu také rychle zjistíte, co si děti od Ježíška přejí, případně s jeho pomocí pro babičky, dědy a další rodinné příslušníky, kteří netuší, co mezi hračkami momentálně frčí, vytipujete ideální dárky.

Vánoční katalog vám může ušetřit čas i nervy.
Vánoční katalog vám může ušetřit čas i nervy.
Autor: Pompo

Pak už jen stačí navštívit prodejnu, kde budete bez dlouhého vybírání hned vědět, po čem sáhnout. Nebo jednoduše nakoupíte online na www.pompo.cz. Skvělé je, že ušetříte za poštovné, díky 100 výdejním místům, které má Pompo po celé České republice. A desítka dalších je k dispozici zákazníkům na Slovensku.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku