Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrob zastřeleného kmotra Antonína Běly (†52): Drsný vzkaz na věnci

Autor: ryc - 
6. listopadu 2018
05:15

»Pro vrahy je to špinavá výhra. Pro nás je to čistá prohra!« Tak zní vzkaz, který nechala dát na Dušičky na hrob někdejšího bosse podsvětí Antonína Běly (52) jeho manželka Marie. Stále se nemůže smířit s rozsudkem, který loni osvobodil jeho údajné vrahy.

Marie Bělová je o vině Pavla Š. (54) a Jana K. (53) nadále pevně přesvědčená. „Nemůžu to předýchat. Celá republika ví, že to byli oni,“ tvrdí. Na další stuze na kytici na hrobě na pražských Olšanech připojila i další zprávu pro muže, které považuje za vrahy své životní lásky. »Svoji vinu si musí odžít životy«. Na další pak je věta »Splnila jsem svůj slib«. „Bojovala jsem za spravedlnost pro manžela ze všech sil, jak jen to šlo,“ vysvětluje Bělová.

Znal se s Mrázkem

Antonín Běla byl v 90. letech považován za jednoho z nejmocnějších mužů českého podsvětí. Spolupracoval i s dalším zastřeleným kmotrem Františkem Mrázkem (†47). V dubnu 1996 přepadli dva muži jeho rezidenci v Úvalech u Prahy a zastřelili ho samopalem. Pachatele se nedařilo dlouho vypátrat, až po dvaceti letech zadržel policejní tým Tempus Bělovy bodyguardy Pavla Š. a Jana K. Ti byli ale před rokem pravomocně uznáni nevinnými.

cotoje ( 6. listopadu 2018 19:38 )

Mi je to úplně ukradené neznám je a znát nechci

majojo ( 6. listopadu 2018 16:44 )

Upřímně řečeno, dámo, není to ztráta pro nikoho, kromě vás a vašeho bankovního konta. Celá republika sice ví, kdo to udělal, ale celá republika to taky schvaluje. Kolik lidí odrovnal váš temnooký anděl, ptala jste se někdy někoho?

noacojezase ( 6. listopadu 2018 15:03 )

Rychle zbohatli, rychle zemřeli v organizovaném zločinu normální.

dementi-blesk-cz ( 6. listopadu 2018 10:47 )

koho zajímá smradlavý cígoš?

msml20 ( 6. listopadu 2018 09:47 )

 A já nejdřív myslela, že se jednalo o nějakou čistou duši. Kolik nevinných lidí zabil ten její " andílek?" Od pohledu zlý člověk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání