Nácvik se psem

Dusnější atmosféru po ostrém hodnocení Adama Mišíka se moderátor Marek Eben (60) snažil pohotově zlehčit. „Rád bych vám ukázal ještě jednoho účinkujícího, který tady je s námi každý večer, ale vy jste ho ještě nikdy neviděli,“ oznámil překvapeným divákům. V nejhlučnějším místě mezi hudebníky pak našel fenku Nellinku, která tam pravidelně spává každou sobotu.

Sestřelili i Dvořáka

Od porotců to tentokrát schytal i Jiří Dvořák (51). „Máte krásnou práci chodidel, ale mám pocit, že v zádech byla trošku cítit připrdlost,“ vyčetla mu se smíchem Drexler. „Čekal jsem více – nádherný, plynulý slowfox, a nebylo to tam. Pravé rameno vám utíkalo dopředu,“ přizvukoval jí Chlopčík.

Hladový Geňa

„Nejel jsem to na potápěče, ale chvílemi jsem nevěděl, kde jsem,“ vtipkoval Richard Genzer (51) po odtančené polce, po které mu zjevně hodně vyhládlo a vyprahlo. Hned jak totiž zhasly kamery, místo loučení s vypadnutým párem utíkal ke stolu porotců. A vrhl se tam na lahev slivovice a klobásky, které tam soutěžící při přenosu ze srandy přinesli svým tanečním katům.

Jak vznikají šaty

Na výrobu šatů není času nazbyt. Nejdřív se soutěžící sejdou s kostýmními výtvarníky a diskutují o druhu tance, hudbě i choreografii. „Jakmile se shodneme na střihu, materiálu a barvě, vzniká skica – návrh kostýmu. Ten se páru posílá znovu ke schválení, až pak se předává na dílnu,“ popsala zdlouhavý proces Zuzana Straková.

Fotogalerie
37 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva