Diana Kobzanová je opět zpět v Kanadě, kde její partner Michael Frolík hraje hokej. A tak větší část péče o dcery Ellu a Lilly zůstává na jejích bedrech.

"Nemůžu se rozhodnout, jestli jsou horší večery nebo rána. Večeříme společně, Michal tedy žvýká trošku pomaleji (nebo vůbec není doma), takže v půlce jeho hlavního chodu - Dajanko a jaký dneska máme předkrm, je věta, kterou slyším, a mám zase tlak 190/120. Už mám vykoupanou mini Fro, která zatím nedržkuje a nesmlouvá," popisuje průběh večera modelka.

"Popisovat, jak umývám rozjívené skoro čtyřleté dítě, když se mi další mrská v náruči, vám nebudu, stručně - JE TO NA PALICI. Pochopitelně nejlepší zábava je lítat po patře nahatá, 6x si natlouct hubu, utíkat přede mnou rovnou z vany - já letím s miminem v jedný a ručníkem v druhý ruce za ní, ječím, že jestli okamžitě nepřestane lítat a neoblíkne se, přijde policajt a zavře ji do vězeni, řeknu to tatínkovi, Bibi se odstěhuje ,budu smutná, budu plakat, babička jí nepřiveze žádný čokolády. Tyhle formulky střídám v závislosti na míře zoufalství. Pak následuje čištění zubů, tam to jde celkem hladce, ale když položím Lily na koberec, abych měla volný ruce, řve tak, že se třese celej kanadskej papundeklovej barák i s Froldou v přízemí, který dožvýkává poslední sousto," pokračuje Diana.

Je zřejmé, že dvě malé holčičky jí dávají dost zabrat a hokejista není ten, kdo by se dvakrát přetrhl a pomohl Dianě.

VIDEO: Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
23 fotografií