Péče o čtyři malé děti a domácnost je dost náročná. „Bohužel nebo bohudík já sama nejsem schopná se o ně postarat, takže vždy u mě musí být partner, máma nebo paní na hlídání. Horší to bude ještě, až začnou kluci chodit,“ přiznala Blesk.cz Lejla Abbasová, která vypadá po třetím porodu skvěle.

Situaci jí ještě komplikuje fakt, že s dalšími dětmi Abbasová přestala kojit. „Iman se odstavila v jejím sedmém měsíci. Musím říct, že pro mě to bylo dost velké překvapení, protože Davida jsem kojila skoro 17 měsíců a byla jsem na to zvyklá především z praktického hlediska. Hlavně jí se to podařilo v Africe, kde jsem na to vůbec nebyla připravená. Na začátku našeho dvouměsíčního pobytu se jednoho dne probudila a už nechtěla pít. A najednou jsem musela řešit umělé mléko a nevěděla jsem co s tím,“ vzpomínala na nečekanou situaci Lejla.

A pak jí došlo, proč malé Iman mateřské mléko přestalo chutnat. „Myslím, že to bylo proto, že cítila, že jsem těhotná. Není to ale prý nic neobvyklého. Takže Iman nekojím. Nicméně teď jsem měla opačný problém. Protože se kluci narodili předčasně a neměli sílu ode mě pít, tak jsem musela odstříkávat mléko a dokrmovat je lahvičkou. Měla jsme obrovské zásoby mléka, jen v porodnici jsem nechala 56 lahví a doma plný mrazák,“ přiznala Abbasová s tím, že nakonec mléko zachutnalo i Iman a dokonce i Davidovi, kterého má Lejla s Michalem Kocábem.  Právě díky tomu, že byl nejstarší syn zrovna se svým otcem, mohla si Abbasová odskočit na otevření nového butiku s kosmetickými přípravky.

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abasova Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií