Sotva se vztah Meghan Markle a britským princem prohloubil, musela se rozloučit se zveřejňováním fotek a videí na sociálních sítích i s úspěšným life-stylovým blogem. Vždyť aktivní členové královské rodiny nemají podle přísného protokolu dovoleno mít vlastní profily na sítích. Místo toho využívají oficiálních kanálů.

Harry a Meghan a zrovna tak i William (36) a Kate (36) tak komunikují s veřejností prostřednictvím profilu Kensingtonského paláce. Největší hvězdou je ale v současnosti právě vévodkyně ze Sussexu. Její příspěvky na Instagramu patří totiž k těm nejúspěšnějším. Nejnovější fotka, na které je mimochodem brunetka zachycená jen maličká a snímku dominují hlavně stromy v lese, totiž získala za necelý den již přes 300 tisíc likeů.

Přitom ani vzkaz u fotky není nijak zvlášť objevný, jedná se jen o poděkování manželů za pohostinnost, které se jim dostalo na Novém Zélandu. Doplněné ještě o vzletný citát. Stejně tak dřívější fotografie Harryho a Meghan v lese zaujala 300 tisíc lidí a ještě úspěšnější byl snímek těhotné vévodkyně, jak se objímá s malou a roztomilou holčičkou. Ten oslovil dokonce přes 440 tisíc lidí.

Přitom příspěvky týkající se budoucího krále Williama a jeho choti zdaleka takové slávy nedosahují, William naposledy obdržel jen kolem 70 tisíc likeů a Kate 168 tisíc. Ve srovnání s Meghan by se tak mohlo zdát, že jejich sláva pokulhává.

Těžko říct, zda je to jen tím, že Američanka se do královské rodiny přivdala teprve v květnu a navíc čeká prvního potomka, nebo jí popularita vydrží i do budoucna. Každopádně nad smazaným osobním Instagramem asi plakat nemusí. Její hvězda totiž na internetu září dál a ještě jasněji než kdysi.

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

 

Fotogalerie
224 fotografií