Andrea Blesku aktuální dusno i jeho důvod popsala. „Vůbec spolu nekomunikujeme. Nemá ani cenu brát mu telefony. Mám od něj třeba dvacet nepřijatých hovorů za večer, je to otravné, ale nezvednu mu ho. Mluví jen samé nesmysly, v hlavě si vytváří konstrukce a lži, kterým pak sám uvěří. Úplné bludy,“ zlobí se. „Třeba mě obvinil, že chce Petr adoptovat Aničku. Že prý jsme o tom mluvili v reportáži na Nově. Každý si to může ověřit, že to není pravda, je to na internetu. Petr naopak řekl, že mi do výchovy vůbec nechce mluvit, jen kdybych ho o to v budoucnu požádala,“ říká Andrea Pomeje.

Ta má na manželovo chování jednoduché vysvětlení. „Jirka prostě chorobně žárlí, a když už s ním mluvím, snaží se mě s Petrem rozeštvat, ponižuje ho přede mnou, je to strašné. Už mi docházejí síly,“ postěžovala si Blesku.

Dcera je ostatně v centru války svých rodičů od začátku. Andrea totiž trvá na tom, že Jiří se musí dát do pořádku, skoncovat s alkoholem a najít si bydlení, kde bude mít Anička vlastní pokojík. „Anička je teď u mě. Vrátili se s Jirkou ve středu z Českých Budějovic, kde byli u jeho rodičů, to bylo dlouho dopředu domluvené, ale jen jsem si ji vyzvedla u vlaku a beze slova odešla. Jirka má tendence řešit všechno před ní, ona to pak nasává jako houba, a já nechci, aby ji ovlivňovaly naše problémy,“ dodává naštvaná Andrea Pomeje.

Fotogalerie
60 fotografií