Na řešení všech problémů vyrážejí Paganovi originálně vybaveni humorem, německou precizností a italskou pohostinností. „Já se nechci, a ani nemůžu srovnávat s panem Pohlreichem, protože on je ‚persona grata‘. Ano, šéfe! dělal deset let a lidé ho mají vyrytého v mozku. Já jsem prostě někdo jiný,“ brání se hned od začátku srovnání se šéfem Jitka.

Její syn Santo ale prý od předchůdce dostal důležitou radu! „Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se setkal dvakrát. Naposledy na tiskové konferenci FTV Prima, kde jsme se představili a pan Pohlreich nám popřál hodně štěstí a úspěchu. Radou nad zlato od něj bylo nebrat si věci během natáčení příliš osobně,“ říká Santo, který si Pohlreicha velmi váží.

„Myslím, že Šéf je v téhle zemi jenom jeden. Zdeněk Pohlreich udělal pro náš obor ohromný kus práce a my se budeme snažit jít v jeho stopách, i když půjdeme trochu jinou cestou. Nebudeme řešit jen špatné jídlo a provoz kuchyně. Díky našim zkušenostem a praxi se budeme soustředit třeba i na to, jak se chovat k hostům, přistupovat k obsluze, jak s personálem jednat. Mezilidské vztahy majitele nebo provozního s personálem jsou klíčové a mohou byznysu pomoci,“ dodává.

V čem chce být Jitka jiná? „Koncept pořadu je stejný, ale odlišnosti tam určitě jsou – už v tom, že ho moderujeme dva, matka a syn, probíhá mezi námi dialog. Místy je to legrační, můj syn se narodil v Německu, češtinu si přivlastnil teprve tady, takže pochopitelně z něj občas vypadne slovo, až dostaneme záchvat smíchu,“ myslí si nová šéfová. Televize Prima nasazuje pořad Ano, šéfová! na pondělní večery od 12. listopadu. 

Fotogalerie
29 fotografií