Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velké zklamání pašeračky Terezy: Soudce nedodržel svůj slib!

Autor: chal - 
31. října 2018
17:31

To snad už není možné! Ani ve středu se pákistánský soud s Terezou H. (22) nikam nepohnul. Krásná Češka si bude muset na vynesení rozsudku počkat, středeční líčení bylo totiž odloženo kvůli stávkujícím Pákistáncům. Soudce přitom Tereze sliboval, že do konce října bude hotovo.

Skoro to vypadá, jako kdyby chtěli Pákistánci soud s krásnou Terezou prodlužovat donekonečna. Ve středu mělo totiž proběhnout další stání, které bylo kvůli stávkám odloženo na čtvrtek. Vynesení rozsudku se i přes neustálé odklady blíží, jasno by mohlo být během několika dnů.

Středeční líčení neproběhlo z důvodu stávek v regionu. „Vzhledem k tomu, že v provincii Paňdžáb ve středu probíhala stávka, soudní jednání s českou občankou se nemohlo uskutečnit. Z toho důvodu bylo také odročeno na čtvrtek,“ řekla Blesku mluvčí Ministerstva zahraničních věcí České republiky Michaela Lagronová.

Terezin obhájce si před nedávnem stěžoval, že se už soud příliš protahuje, a nelze s ním než souhlasit. Za deset měsíců, co sedí Tereza ve vazbě kvůli drogám schovaným v kufru, byla Češka u soudu kvůli líčení nebo jen na otočku už více než 40krát! Líčení byla mnohokrát přeložena kvůli nepřítomnosti svědků, ale i advokáta nebo samotného soudce.

„Pákistánský justiční systém úplně neodpovídá evropským, respektive českým zvyklostem. Termín vynesení verdiktu nelze odhadnout,“ vysvětlil již dříve Blesku Michal Bucháček z tiskového odboru MZV. 

Pákistánci mají krásnou Terezu za celebritu, její případ je v muslimské zemi pod drobnohledem médií. Když jde Češka v doprovodu právníka a policistů k soudu, scéna působí spíše jako příchod filmové hvězdy na premiéru filmu. Úsměvy, kamery a fotoaparáty, davy „čumilů“. Podle Terezina příběhu by se dal film natočit určitě.

Video: Pašeračka Tereza H. přichází k soudu

Pohybovenadany ( 31. října 2018 20:25 )

Měla jsi sedět doma na ***i a bylo by ti lépe ! Taková holka šikovná ....

centrum ( 31. října 2018 18:26 )

Proč o ní píše, ze je krásná? Není a nikdy nebyla.

aIIahakbar ( 31. října 2018 18:16 )

A máš to zadarmo, ty feťácká šlápoto!

Anifa ( 31. října 2018 18:10 )

Redaktor v článku uvedl 3 x spojení krásná Tereza. Jděte s ní už někam. Tuctová prostitutka , pašeračka drog, která si zaslouží tvrdý trest.

Marquiz52 ( 31. října 2018 18:07 )

No do krásy už má setsakramentsky daleko. Bejvávalo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání