Zpěvačku v poslední době dost potrápila zablokovaná záda. Dokonce kvůli tomu musela zrušit i účast na premiéře muzikálu Trhák v Divadle Broadway. Ve stejnojmenném filmu se přitom před lety Zagorová zhostila role učitelky Veverkové, a tak by jistě ráda viděla, jak roli pojala její »nástupkyně« Iva Kubelková (41).

Bylo mi líto, že mě Hanka v muzikálu na premiéře neviděla. Snažila jsem se do té její role dát všechno, i ten film jsem kvůli ní viděla snad stokrát,“ mrzelo to ostatně i samotnou modelku. Hanka ostatně nevěděla ani to, zda bude moci odjet s manželem do Bruselu, jak měli v plánu.

Naštěstí částečně zabraly obstřiky, které postoupila v nemocnici. A tak sedla na první letadlo a vypravila se do belgické metropole, kde Margita zkouší roli Luka Kuzmiče v Janáčkově opeře Z Mrtvého domu. Ani tam ale péči o zdraví nepodcenila. Na záda si dává pozor a drží je v teple.

„Hanka má ráda sladké a v Bruselu je fakt takřka na každém rohu. Před sladkostmi tu prostě není úniku,“ napsal operní pěvec na Facebook a odtajnil tak, jak s chotí tráví v zahraničí volný čas. Za pár dní se Zagorová vrátí do vlasti, jelikož ji zde čekají vyprodané koncerty. Kromě toho se hodlá přijít podívat i na již zmíněný Trhák.

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
43 fotografií