Ačkoliv se o víkendu vysílal první díl nového seriálu Profesor T., v němž představuje titulní roli, charismatický herec rozhodně neseděl doma u televize, ale místo toho vyrazil do společnosti.

V sobotu večer totiž zamířil do jednoho zapadlého baru na Starém Městě, kde ho fotografové přistihli, jak si na ulici zapálil a popíjel k tomu víno. V jednu chvíli si ho všimla jedna dáma a oslovila ho. Slovo dalo slovo a Řezníček pak neznámé ženě dokonce přinesl zevnitř skleničku vína.

Společně si přiťukli a očividně se dobře bavili. Na lavičce před barem ale nakonec nezůstali a přesunuli se společně dovnitř, kde dál pokračovali v načaté konverzaci. Zda se jednalo jen o přátelské setkání či snad něco víc, není jasné. Ovšem pravda je, že Pavel známý také ze seriálů Svatby v Benátkách, Přístav či Letiště není oficiálně zadaný a navíc platí už léta za sukničkáře.

Před pár lety už ostatně podobně popíjel na schodech vinohradského divadla s Bárou Kodetovou (48) a režisérkou cyklů Soukromé pasti nebo Nevinné lži Terezou Kopáčovou (48), které pak dokonce v jedné chvíli sáhl i na prsa.

VIDEO: Pavel Řezníček, jak ho neznáte! V kriminálním seriálu Profesor T. na Nově

Video
Video se připravuje ...

Pavel Řezníček, jak ho neznáte! V kriminálním seriálu Profesor T. na Nově TV Nova

 

Fotogalerie
35 fotografií