Za své nedělní vystoupení v Tváři coby Britney Spears si Alagič vysloužila jen samou kritiku. I když měla těžký úkol, musela tančit, zpívat a v kostýmku s nadupaným dekoltem držet na krku obřího hada, svým podáním písně I'm Slave 4 U zkrátka nenadchla.

„Buď jsem hluchá, nebo nevím. Ale mně se zdálo, že většinu písničky ani nezpívala, zpívala ji celou s podkladem,“ shodovali se diváci. „Vůbec ji nebylo slyšet. Celou dobu jsem měla pocit, že slyším Britney, tedy playback.“ Schytala do ostatně i kvůli tanečním krokům. „Co se týká tance, úplné dřevo.“

Někteří diskutéři na Facebooku se dokonce nechali slyšet, že celé číslo bylo otřesné a zatím to byl nejhorší výkon Jasminy v soutěži. „Já zas nechápu, co ona vlastně v té show dělá! Děláte z ní megahvězdu jenom proto, že se pověsila na krk největšímu sprosťákovi ve slovenském ‚showbyznyse‘,“ vyčetli pak moderátorce Superstar i její vztah s rapperem Rytmusem.

Po vlně nenávistných vzkazů se Jasmina rozhodla bránit. Ovšem playback tak docela nepopřela. „Zpívala jsem na předlohu, kterou používá Britney Spears na živých koncertech,“ vysvětlovala pro Nový Čas.

Její slova potvrzuje i PR manažerka pořadu Lenka Horáková. „Jasmina měla jako předlohu live koncert, proto byly ve skladbě použity části samplů z originálu tak, jak to má Britney Spears během svých koncertů,“ uvedla a naznačila tak, že ani sama americká zpěvačka nezvládne skloubit zpěv s náročnou choreografií.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
69 fotografií