Jen kousek od Nataši odpočívá její sestra, levoboček z milostného románku tatínka Gollové s jinou prvorepublikovou hvězdou!

Milostný románek

Tatínek Gollové, ctihodný a uznávaný poslanec Národního shromáždění František Xaver Hodáč (†59), totiž v polovině 30. let nakrátko odešel od rodiny do náruče svůdné divadelní divy Anduly Sedláčkové (†80). A z románku s ní se mu narodila dcera Marcella. Nataše tehdy bylo čtrnáct let.

„V rodině Nataši se to vědělo, ale veřejně se o tom nemluvilo. Pokud vím, Nataša se s nevlastní sestrou ani nestýkala. Je proto paradoxem, že jsou pochované jen kousek od sebe,“ prozradil Blesku autor knihy Černobílé idoly Aleš Cibulka (41), který se setkání účastnil se svým manželem Michalem Jagelkou (41).

Pohnuté osudy

Profesor Hodáč ovšem se Sedláčkovou nezůstal, po čase se vrátil k původní rodině. S Andulou ani Marcellou se po válce život nemazlil. Andulu po neúspěšném pokusu o emigraci zavřeli a k herectví se už vrátit nemohla. Pracovala jako metařka a roku 1967, krátce po svých osmdesátinách, zahynula pod koly motocyklu. Nevlastní sestra Gollové roku 1969 spáchala sebevraždu. Bylo jí pouhých 43 let.

VIDEO: Aleš Cibulka o první republice: Největší hvězdou nebyla Nataša Gollová.

Video
Video se připravuje ...

Aleš Cibulka o první republice: Největší hvězdou nebyla Nataša Gollová. Adam Balažovič

Fotogalerie
23 fotografií