„Určitě to jsou krásné a silné lidské příběhy, ostatně jako to bylo vždy. Řekla bych, že to jsou daleko extrémnější rekonstrukce. Dali jsme si hodně záležet na tom, abychom diváky překvapili, pohladili a potěšili,“ prozradila o nových dílech Mise nový domov moderátorka Tereza Pergnerová.

Již ve středečním díle se divákům představí Šárka, která dříve pracovala v sociálních službách pro osoby s postižením, ale teď se živí jako švadlena a šije především pro nejmenší – zavinovačky i peřinky do kočárků. Ona sama má hned tři děti, si nimiž se mačká na miniaturním prostoru.

Na vině je její manžel, o kterém rok po svatbě zjistila, že je chronický lhář, velmi hodný, ale extrémně nezodpovědný. Rodinu nedokázal zabezpečit, čímž dost trpěl, a tak dokola lhal, dluhy se snažil řešit další půjčkou a nakonec děti i ženu opustil.

Šárka málem přišla i o dům, ale naštěstí v osvícené chvíli přepsala nemovitost na sebe ještě dřív, než přišel exekutor. Jenže z domu je ruina, kde se čtyřčlenné rodině nežije dobře. Podaří se Pergnerové a jejímu týmu vykouzlit pro ně nový domov?

VIDEO: Mise nový domov: Další těžký úkol pro Terezu Pergnerovou!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Další těžký úkol pro Terezu Pergnerovou! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií