S Michalem Necpálem Veronika Arichteva trénuje téměř denně už tři měsíce. Pochopitelně se to projevilo i na její postavě. Na tak intenzivní cvičení totiž nebyla zvyklá.

Teď jsem se vážila a zhubla jsem asi pět kilo. A musím říct, že víc a víc hubnu a už mi to není úplně příjemné, protože nemám moc energie. Proto jsem teď řešila, jak mám správně jíst při trénincích, abych nebyla úplně vyčerpaná,“  řekla Blesk.cz herečka, která má za sebou třetí úspěšné kolo ve StarDance.

„Ale je super, že se ta postava formuje a alespoň je na tom vidět, že s Michalem fakt makáme,“ dodala Arichteva, která na sobě cítí zlepšení i v tanci. Před StarDance totiž nikdy netančila a pod taktovkou Michala Necpála předvádí na parketě hotové a profesionální kreace. 

Herečka přitom v minulosti neustále řešila, jak jíst tak, aby nepřibírala. Její neřestí je totiž noční vyjídání lednice a také slané pochutiny. Teď poprvé má opačný problém a naopak se do sebe snaží dostat co nejvíc jídla.

 VIDEO: Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné. Tereza Kühnelová, Blesk

 

Fotogalerie
51 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva