Nejinak tomu bylo den před dalším sobotním večerem, kdy se na Výstavišti trénovalo na přímý přenos. Vyčerpaná Pavla Tomicová se po zkoušce potřebovala v soukromí trochu nadechnout. A jediným místem, kde ji nikdo nerušil, byla lavička vedle mobilních toalet.

Herečka si v klidu vychutnala cigaretu a načerpala další síly. Přece jenom je nejstarší a trápí ji nemalé zdravotní problémy. Před časem zápasila s cukrovkou, kterou díky zhubnutí 25 kilo dostala pod kontrolu, ale ozývá se jí i koleno. V dětství přišla téměř o celou chrupavku a lékaři navrhují výměnu celého kolenního kloubu.

I když Pavlu bolí celé tělo, tak do všech tanců dává veškerou sílu a energii, co v sobě má. Její vystoupení patří mezi nejoblíbenější, i když tam porota najde spoustu chyb. Třetí taneční večer patří První republice, takže se opět máme na co těšit.

VIDEO: Tomicová ze StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení!

Video
Video se připravuje ...

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
25 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva