Nejenom že dlouho nebyl Vito v Česku, ale ani Dáda Patrasová ho nenavštívila v Itálii. A to před rokem v jeho resortu v Kalábrii strávila několik týdnů. "Přes léto jsme se moc neviděli, protože Vito měl sezónu a spoustu starostí s rezortem, který vlastní, ale už brzy přiletí," řekla Blesku už poněkolikáté zpěvačka, která je rovněž hodně pracovně zaneprázdněná.

"S Vitem si denně voláme a píšeme si zprávy. Je to opravdu báječný a pozorný muž, od kterého by se spousta chlapů měla učit. Samozřejmě mi moc chybí, ale chápu jeho práci a on zase mou," tvrdí zpěvačka, která se svého milence už nemůže dočkat. "Vito miluje Prahu, protože máme spoustu krásných míst. A navíc jsou tady už výborné italské restaurace, takže se tady cítí jako doma," dodává Patrasová.

Tak snad se Vito brzy v Praze objeví a s Dádou si někam vyrazí. Takhle ji do společnosti neustále doprovází kamarádka. Tak jako tomu bylo na otvíračce nového butiku s oblečením, odkud zpěvačka odcházela s novým svetrem a dalšími trendy kousky.

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
12 fotografií