Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hororový Halloween v Brně: Pitvání prasečího srdce, výroba umělé krve i ohňová show

/
  • Hororový Halloween v Brně: Pitvání prasečího srdce, výroba umělé krve i ohňová show
    26. října 2018 ● 13:21

    Dušičky se blíží a v Brně nachystali několik hororových zábav. Třeba tradiční prohlídky Brna za svitu měsíce a svíček i řada bizarních zábav. Bude se pitvat kravské oko, hovořit o netopýrech a také se budou dlabat dýně.

  • 1.

    Dýňový Halloween v ZOO Brno

    Poslední říjnová sobota v brněnské zoo už tradičně patří Halloweenu. „Pro návštěvníky budeme mít na dolní točně vláčku nachystaných zdarma 1000 dýní, které si mohou od půl třetí vyzvednout, vydlabat a samozřejmě také ozdobit,“ říká mluvčí ZOO Michal Vaňáč. Nejkrásnější dýně vyhrávají. Jsou naplánována i komentovaná krmení, dílničky pro děti, hudební a taneční vystoupení a ochutnávky dýňových  dobrot.

    Dýňový Halloween v ZOO Brno
    Autor: Markéta Malá

  • 2.

    Divoký a sexy svátek duchů

    Zatímco Praha pořádá v klubu SaSaZu už jubilejní desátý ročník party „Bloody Sexy Halloween“, Brno zažije podobnou divokou akci úplně poprvé. Jen pro dospělé je vhodná Halloweenská párty, která se bude konat 31. října v brněnském klubu Fléda. Pořadatelé slibují „sexy“ taneční vystoupení a „žhavou“ ohňovou show. Soutěží se o nejlepší strašidelný kostým, výherce si přilepší o dvacet tisíc korun.

    Divoký a sexy svátek duchů
    Autor: FB Bloody Sexy Halloween

  • 3.

    Děsivá věda ve Vida centru

    V hororové laboratoři se bude vyrábět světélkující sliz nebo umělá krev. Zdůrazňujeme, že akce je určena jen pro dospělé,“ upozorňuje Hana Laudátová a dodává, že se ve Vida centru bude také pitvat prasečí srdce a kraví oko. Pitvu srdce si budou moci zájemci vyzkoušet i sami. Poloviční cenu vstupného zaplatí všichni, kdo přijdou v kostýmu. „Kdo nebude se svým převlekem spokojen, může si jej přetvořit v zóně pro kutily,“ tvrdí manažerka a upřesňuje, že akce se koná ve středu 31. října od 13 do 23 hodin večer.

    Děsivá věda ve Vida centru
    Autor: Archiv VIDA centrum

  • 4.

    Stovky svíček v kostnici a kapucínské hrobce

    Druhá největší kostnice v Evropě ukrývá desetitisíce lidských ostatků z dob třicetileté války, obléhání města Brna Švédy a šíření cholery a moru. Během letošních oslav dušiček čekají na zájemce mimořádné večerní prohlídky nejen Kostnice sv. Jakuba, ale i Kapucínské hrobky nebo Muzea mučících nástrojů. „Pravou dušičkovou atmosféru si můžete užít díky speciálním prohlídkám, které budou probíhat 2. listopadu v časech 19.00, 19.30, 20.00 a 20.30. Pro tradičně velký zájem doporučujeme telefonickou či emailovou rezervaci," říká mluvčí TIC Brno Adéla Nováková.

    Stovky svíček v kostnici a kapucínské hrobce
    Autor: Markéta Malá

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy