„Je to skvělé. Myslím, že je to nádherná žena. Je velmi vyrovnaná, nenechá si do ničeho mluvit a miluje svou práci. Je to neuvěřitelná mladá žena,“ netají se Rosie se svou velkou láskou.

S Elizabeth ji sice dělí poměrně výrazný věkový rozdíl, ale pro ně to zřejmě není problém. „Stále jí říkám, že jsem pro ni příliš stará. Ale zdá se, že ji to nezajímá,“ prozradila Rosie o své vyvolené, která je boxerka a navíc působila i v armádě. „Říká mi: Byla jsem v armádě! Každý den riskuji a myslíš, že nevím, s kým chci randit? Odpovídám jí: V pořádku, myslím, že máš pravdu. Má hodně dobré argumenty,“ vysvětlovala představitelka Betty ve filmu Flintstoneovi (1994).

Teď už ale nejde jen o nezávazné randění, jelikož se dvojice zasnoubila. Jenže se svatbou zatím moc nepospíchají. „Bude to za dlouho, někdy v budoucnu. Obě jsme se rozhodly, že to tak bude nejlepší,“ uvedla O'Donnell, která přitom doposud s partnerkou nesdílela domácnost, a dokonce nebydlely ani ve stejném městě. „Ona teď žije v Bostonu a já tady v New Yorku. Je to vztah na dálku,“ dodala. V poslední době se ale zbavovala svých nemovitostí, a tak to vypadá, že už přišel čas se sestěhovat.

Pro komičku známou v USA díky její vlastní show a u nás pak také z menších rolí v seriálech Chůva k pohledání či V těle boubelky už se jedná o třetí svatbu. První manželství uzavřela v roce 2004 s Kelli Carpenter (51) a rozvedla se o tři roky později. V letech 2012 – 2015 pak byla provdaná za Michelle Rounds (†46), která však v září 2017 spáchala sebevraždu.

S Rosie přitom vychovávala adoptivní dceru Dakotu (5). Kromě ní má herečka ještě další čtyři děti – syna Parkera (23) adoptovala v roce 1995, později pak dceru Chelsea (21), s níž se nestýká, a syna Blakea (18). Dcera Vivienne (15) se narodila po umělém oplodnění.

VIDEO: Další romantická žádost o ruku proběhla také u nás:  Hudebnici s tváří víly požádal přítel o ruku během vystoupení!

Video
Video se připravuje ...

Hudebnici s tváří víly požádal přítel o ruku během vystoupení! Páni, to je romantika Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií