Hříšně krásná Ivana pochází z malého šumavského městečka, z Vimperku. Česká rodačka, která nyní ztělesňuje jednu ze světových ikon dokonalé krásy a nejen Italové jí padají k nohám, však neměla vždy na růžích ustláno! Byly jí pouhé tři měsíce, když si její maminka všimla, že s ní není něco v pořádku. Malá Ivana měla vysoké horečky a jednoho dne dokonce přestala dýchat. Okamžitě jí zavezli do nemocnice a doktoři holčičku doslova vyrvali ze spárů smrti! Zjistili, že má nějakou závažnou vadu na mozku. Naštěstí jí však zachránili a od té doby Ivanina šťastná hvězda stoupala stále výš a výš.

Nebyla vždycky sebevědomou kráskou. Nechala se slyšet, že kdyby nebylo její milované maminky, nikdy by ji neobdivoval celý svět. Ta totiž, když bylo Ivaně 14 let, poslala její fotky do modelingové agentury Unique One a podpořila ji, aby v 15 odjela do Mekky módy, do Milána. Ivana by prý bez její podpory nikdy nezískala potřebnou odvahu sbalit kufry a vydat se vstříc úspěchu. Od té doby už uplynulo jedenáct let a její kariéra je na vrcholu. Vybudovala si respekt nejen jako prvotřídní topmodelka, ale také moderátorka. Naposledy moderovala 62. ročník tradičního hudebního festivalu v italském Sanremu.

Pro Ivanu je rodina vším. V počátcích její kariéry jí totiž na rakovinu umřel milovaný dědeček, se kterým vyrůstala. Mluví o této tragédii jako o tom nejhorším, co ji v doposud v životě potkalo. Vše zlé je naštěstí pryč. V současné době Ivana randí se sexy modelem Lucou Onestinim. Potkala se s ním v soutěži Grande Fratello VIP (reality show podobná VyVoleným), kde spolu byli oba zavření mezi čtyřmi stěnami pod dohledem všudypřítomných kamer. A tehdy prý přeskočila pověstná jiskra! Denodenně svým fanouškům na Instagramu dokazují, že to spolu myslí opravdu vážně. Prý už dokonce plánují společnou rodinu!

@blesk.cz

Fotogalerie
62 fotografií