„Paní (pomocná síla v jídelně) ho polila hrncem vařící polévky, proletěl se vrtulníkem. Popálenina 2. stupně typu B (hraniční), tzn., že se kůže nemusí už obnovit. Čekáme, zda se umoudří - jinak transplantace, narkóza, další hospitalizace cca 3 týdny. Rok nesmí na slunce ani do vody, pro dítě pecka. A paní, co to provedla, neudělala jediný náznak, aby se alespoň omluvila (i když to mu samozřejmě nijak nepomůže)… Zoufalství,“ dramaticky líčila na začátku srpna Muzikářová, která je ještě matkou jedenapůlroční dcery Victorie Sofie, na sociální síti krátce po děsivém incidentu.

Naštěstí se ukázalo, že realita je méně divoká. Po dvou a půl měsících od hrozivé nehody se dokonce chlapečkův stav natolik zlepšil, že mohl s rodiči vyrazit na dovolenou k moři. Samozřejmě až teď, v říjnu, dříve nebyla jeho citlivá kůže v takovém pořádku, aby se dítě mohlo namočit do agresivní slané vody. Přesto si však v Turecku musí dávat velký pozor na nebezpečné sluneční paprsky – je nutné, aby byl Nicolas neustále natřený krémy se silným faktorem. Jizva podle umělkyně nesmí ještě minimálně celých dlouhých dvanáct měsíců přijít na slunce.

„I ve vodě musí nosit ochranná UV trička. Což je tady v Turecku, kde je nyní chladněji a větrno, dost nepohodlné, je mu pořád zima. A já jsem místo dovolenkového válení na lehátku prádelna a sušárna, protože mu ty tři UV koupací komplety musím prát a sušit pořád dokola. A taky jsem masérka, jizvy se totiž musí každou hodinu masírovat,“ svěřila se Super.cz Muzikářová, známá díky svému vystupování s hudebním triem Inflagranti. Neopomněla však dodat, že nejdůležitější je pro ni pochopitelně stále se zlepšující stav malého Nicolase.

Fotogalerie
15 fotografií