Jen krátce poté, co se Týnuš Třešničková se svým přítelem Viktorem Hájíčkem dostali do nemocnice kvůli popáleninám, Robert Řehák z tiskového odboru českého ministerstva zahraničních věcí Blesku prozradil, jak moc je zranění vážné.

„U muže bylo diagnostikováno cca 15 % těla, většinou obličej a ruce na úrovni druhého stupně popálenin, u ženy došlo k popálení 35 % těla, vážně u ní byl zasažen obličej, krk, horní část těla a ruce. Jedná se o popáleniny druhého stupně s hlubokým zásahem do struktury kůže,“ řekl Blesku Řehák.

Všichni se zděsili, protože právě krásný obličej s téměř porcelánovou pletí youtuberku živí. Jak se ale zdá, měla víc štěstí, než si mohla myslet.

Vše se každým dnem lepší, obličej je na tom naštěstí úplně nejlépe a kromě umělých řas jsem to zase já. Zbytek bude ještě potřebovat pár týdnů do úplného uzdravení,“ vzkázala popálená Týnuš z instanbulské nemocnice, kde se zotavuje. „Teprve potom plánuji návrat do ČR,“ dodala s tím, že místní zdravotníci jí dopřávají tu nejlepší péči.

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
28 fotografií