„Tančíme spolu rádi a přemýšlíme tedy, i co bychom mohli dohromady předvést na jevišti. Ačkoli je nám dohromady přes osmdesát, tak čas ještě máme,“ prozradil pro Aha! Kuneš, který v porotě StarDance nahradil Jana Révaie (44), který zběhl do konkurenční Tváře na Nově.

Zatímco na společné taneční číslo zas tak nespěchá, čas ho tlačí v otázce svatby s partnerkou Kloubkovou. „Určitě budeme někam posouvat vztah, ale teď dcera Kristiny začala chodit do první třídy a ono to má všechno svůj čas. My už jsme si to tak nějak hezky naplánovali. O všem krásně mluvíme a dojde na to,“ odhalil tanečník a choreograf, že veselku už doma probírají.

„Kristina ode mě zatím prstýnek nenosí, ale už jsme o tom mluvili, i když konkrétně jsem se ještě nevyslovil,“ dodal trochu tajemně Václav, který se dal s blond moderátorkou Televizních novin dohromady sotva před rokem. Ovšem znali se už před lety ze školy a zatím jim to báječně klape.

Pokud by se s důležitým krokem rozhoupali rychle, mohla by žádost o ruku proběhnout třeba i během jednoho z přímých přenosů StarDance. Něco takového diváci zatím neviděli, i když Táňa Vilhelmová (40) pro změnu kdysi ve finále prozradila své těhotenství.

Pro Kristinu by to bylo už druhé manželství, jelikož v roce 2007 se provdala za zpěváka Alana Bastiena (47). O dva roky později ale přišel rozvod. S otcem její dcery Jasmínky Karlem Moravcem už pak do chomoutu raději nevlezla.

VIDEO: Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva