Jak je vidět, i ve vysokých kruzích je zcela běžné po sobě „dědit“ oblečení. A protože vévodkyně z Cambridge platí za módní ikonu, není divu, že svým stylem oblékání inspiruje tisíce žen po celém světě. A podle všeho dokonce i svou matku. Když se Carole Middleton vypravila navštívit svou mladší dceru Pippu a podívat se na vnoučka, měla na sobě oblečený jasně červený kabát, který nosila její prvorozená dcera Kate v době, kdy očekávala syna Louise (5 měsíců).

Nebylo jasné, zda jde o totožný kousek, či o pouhou inspiraci a stejný módní vkus, ale na rozdíl od Kate, která k tomuto kabátu zvolila silonky v tělové barvě a černé lodičky, čtyřnásobná babička Carole sáhla po černých punčochách a černých kotníčkových botkách. V tomto outfitu spěchala za novopečenou maminkou Pippou, která porodila své dítě v ten samý den, kdy princ Harry (34) s manželkou Meghan (37) slavnostně oznámili, že je Meghan těhotná a na jaře 2019 se stane matkou.

Mimochodem, není to poprvé, kdy měla na sobě Carole stejný model jako její dcera, byť před časem to bylo trochu naopak – v roce 2012 zazářila Kate v modrých šatech s černým páskem za 139 liber (4 tisíce českých korun), které dva roky před ní poprvé „vynesla“ do společnosti její matka. Carole k nim měla jako doplněk výrazný klobouček –  fascinátor, Kate zůstala prostovlasá. Měla v nich mimo jiné proslov v dětské nemocnici v Ipswichi, Suffolku.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

 

Fotogalerie
13 fotografií