Emoce po konečném verdiktu byly tak silné, že se zpěvačka při posledním tanci rozplakala. Málokoho napadlo, že to bude právě Monika Bagárová, kdo jako první půjde z kola ven. Ale zřejmě se mnozí nechali unést jejím půvabem a krásou. Už porota nicméně svým vcelku nízkým hodnocením dala najevo, že její taneční výkon nebyl nejlepší. A stejného názoru je i známý choreograf Pavel Strouhal.

Nejsem úplně překvapen tím, že vypadli. I když osobně bych vyřadil někoho jiného. Ale to záleží na mnoha faktorech a úhlech pohledu a diváci měli tento. Jestli mi tam něco chybělo, tak nějaký nadstandard či větší sebevědomí v provedení. Myslím, že své sehrála tréma, se kterou se každý vyrovnává jinak, i to, že to Monice evidentně dost klouzalo. Sám vím, jak rád mám pevnou půdu pod nohama. Ale to je showbyznys. Ve finále o nic nejde, někdo vypadnout musel,“ řekl pro Blesk.cz Strouhal. 

Pavel Strouhal, choreograf, režisér a majitel eventové agentury.

Vytvořil choreografie např. k projektům Cats, Chicago, Kudykam, West Side Story, Carmen, Addams Family, Sestra v Akci, Sunset Boulevard či Lucie, větší než malé množství lásky. Je vyhledávaným reklamním, filmovým  a koncertním choreografem. Spolupracoval s Lucií Bílou, Darou Rolins, Karlem Gottem, Jiřím Kornem či skupinou Mydy Rubycat.

VIDEO: Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to!

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to! Luboš Procházka, Jan jedlička

Fotogalerie
27 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva