Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Juliána (†22) spáchala sebevraždu: Byla těhotná a manžel jí zahýbal, tvrdí kamarádi

Autor: chal - 
24. října 2018
13:26

Krásná Slovenka Juliána (†22), která v úterý spáchala sebevraždu, udělala tragické rozhodnutí kvůli manželově nevěře. Tvrdí to její kamarádka, která se dva dny po pátečním pohřbu obrátila na deník Plus JEDEN DEŇ.

„Tak co, teď jsi se sebou spokojený?“ zakřičela Juliánina kamarádka na truchlícího manžela Emila a s pláčem utekla z hřbitova. V neděli kontaktovala deník Plus JEDEN DEŇ, aby řekla, proč se mladá kráska rozhodla pro sebevraždu. Jako hlavního viníka označila právě manžela zesnulé. Své ženě byl prý nevěrný.

O Emilově poměru se měla Juliána dozvědět přímo od ženy, se kterou se stýkal. Pro Juliánu, která svého muže bezvýhradně milovala, to muselo být obzvlášť zdrcující. Od svatby uběhl rok a do chvíle, než se o manželově poměru dozvěděla, byla prý velmi šťastná.

 „Emil byl Juliánin první a poslední muž. Moc ho milovala, věřila mu a byla mu věrná. Když se dozvěděla o nevěře, byla to pro ni obrovská rána na srdci,“ řekla Juliánina kamarádka pro Plus JEDEN DEŇ. „Měla kosmetický salon, vždy chodila nádherně upravená i oblečená. Chtěla se manželovi neustále líbit. Těšila se na společné děti a bydlení v domě, který stavěli,“ dodala.

Už tak tragická smrt mladé ženy je ještě horší o to, že byla možná těhotná.  „Je to strašné. Emil zničil život celé její rodině. Nepřišli jen o dceru, ale i o nenarozené vnoučátko,“ naznačila další ze zdrcených kamarádek.

Juliána si v úterý večer sedla na koleje v obci Kriváň. Nepřežila srážku s osobním vlakem. Na místo se šel podívat obyvatel nedalekého domu, jehož dcera zesnulou znala. „Moje dcera s ní byla kamarádka. Manžel se tam šel podívat. Říkal, že to byl strašný pohled. Všude byla krev a kusy těla,“ řekla pro Jeden Deň matka Juliániny kamarádky.

offline ( 24. října 2018 15:09 )

To víte, čerstvé mrtvoly nejsou, tak je potřeba recyklovat už použité.

Monikay ( 24. října 2018 14:15 )

Koukám že Blesk má den vyhrabávání starších článků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání