Dlouho se spekuluje o tom, že mezi Beckhamovými to pořádně skřípe. A teď to jejich slova a činy jen potvrzují. „Když jste manželé takovou dobu jako my dva, je to vždycky těžká práce. Postupně se to stává komplikovanějším," uvedl v rozhovoru pro australskou televizi exfotbalista.

Pravděpodobně tím chtěl jen vše urovnat a naznačit, že žádný vztah není pohádkový, ale naopak musí oba partneři hodně ustupovat, aby se dohodli. Jenže Victoria jeho slova asi pochopila trochu jinak a vzala si je až moc osobně.

„Neměla ponětí, proč by řekl něco tak necitlivého a veřejně ji tak znemožnil. Byla úplně zklíčená a strávila pak další dva dny v slzách. Když řeknu, že její poslední týden nebyl nejlepší, nepřeháním," cituje britský Sun zdroj z okolí zpěvačky a návrhářky, jejíž reakce byla pro okolí jako výbuch bomby.

David snad jen udělal dobře, že se pak neukázal doma, protože by si asi koledoval o velkou hádku. Jelikož byl ale v Paříži, se ženou se vůbec nepotkal. Ta se pak sebrala a odletěla se do Německa uklidnit do wellness centra. Ovšem nyní už je dvojice po týdnu opět spolu.

Setkali se totiž v letadle společnosti Emirates z Londýna do Sydney, kde se připojili k přátelům, vévodkyni Meghan (37) a princi Harrymu (34), aby zahájili speciální hry pro veterány Invictus Games. Jelikož ale let trvá 22 hodin, muselo to být pro ně dost náročné. Těžko říct, zda se vydrželi nepohádat...

VIDEO: Jak vypadat jako Victorie Beckham?

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victorie Beckham? Youtube.com/vogue

 

Fotogalerie
67 fotografií