Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Meghan Markle a princ Harry oznámili šťastnou novinu! Novomanželé očekávají prvního potomka, který by měl přijít na svět na jaře. „Její královská Výsost vévoda a vévodkyně ze Sussexu s radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává potomka na jaře 2019,“ oznámil radostnou novinu Kensingtonský palác.

Podle britských médií by měla být Meghan ve čtrnáctém týdnu těhotenství. Jelikož už je Meghan sedmatřicet let a je prvorodičkou, všechny překvapilo, když se rozhodla svého manžela doprovázet na oficiální cestu do Austrálie, na Nový Zéland a na exotické ostrovy Tongo a Fidži. Ovšem poté, co královský pár přistál v Austrálii, zdálo se, že na rozdíl od manželky Williama, vévodkyně Kate, snáší novopečená vévodkyně ze Sussexu těhotenství velmi dobře. Jak se však nyní zdá, není to až tak pravda a náročný program zmohl i Meghan, která až do této chvíle zářila a rozdávala úsměvy.

Podle informací britského webu Mirror bývalá herečka ruší program! „Po náročném programu, se vévoda a vévodkyně rozhodl omezit program vévodkyně na dalších několik dnů. Vévoda navštívil dnes ráno cyklistický závod a vévodkyně se k němu připojí odpoledne,“ uvedl zdroj z paláce a dodal, že se nejedná o nic závažného.

Vévodkyně se Susssexu se naposledy objevila po boku manžela včera, kdy královský pár zahájil sportovní hry Invictus Games v Sydney. V rámci zahajovacího ceremoniálu měl Harry slavnostní řeč. Právě princ Harry stojí za zrodem charitativních her, které jsou věnovány členům armády, kteří byli během svých misí zraněni.

Vévodkyně si na zahajovací ceremoniál oblékla tmavě modré přiléhavé šaty a tak všem ukázala rostoucí těhotenské bříško. „Jsem pyšný, že vám mohu představit svou manželku a jsme šťastni, že jsme s vámi všemi mohli oslavit naší osobní šťastnou novinu,“ řekl pyšný nastávající otec Harry při zahájení her.

Fotogalerie
154 fotografií