Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Edina (20) zveřejnila fotografie po útoku expřítele! V krvi skončili další 3 lidé!

Autor: yks - 
19. října 2018
15:17

„Předem se vám všem chci omluvit za nepříjemný příspěvek. Myslím, že fotky budou pro silnější povahy,“ píše Edina V. (20), vysokoškolačka ze slovenského Fiľakova. Ze zoufalství se rozhodla zveřejnit svůj příběh. Pronásleduje ji bývalý přítel. Na jaře letošního roku ji brutálně napadl. Jeho chování nese rysy smrtelně nebezpečného stalkingu, neboli nebezpečného pronásledování. A ona nemůže nikde najít zastání.

K útoku Edinina bývalého přítele došlo asi poté, co se spolu rozešli. „Chtěla bych poznamenat, že asi 2 měsíce jsme nebyli v žádném kontaktu, protože kvůli obtěžování jsem si ho musela všude zablokovat, a to včetně telefonního čísla,“ píše Edina. Jenže někteří muži prostě neumí odejít v klidu.

„Stalo se to z 3. na 4. března kolem 1:00, když jsem skončila v práci a s kamarády jsme si ještě šli sednout do místního podniku. Přišel tam můj ex, v dost podnapilém stavu. Připojil se k našemu stolu, jako bychom byli všichni jedna parta, a později mě požádal, abych ho vzala domů. (Jelikož jsem tam byla autem),“ píše dívka.

Bylo jí jasné, že se z tohoto setkání nic dobrého nevyvine a rozhodli se s přáteli raději odejít, než se situace vyhrotí. Jenže venku je všechny začal muž fyzicky napadat. „Několikrát mě praštil a shodil na zem,“ líčí Edina.

Poté, co telefonicky přivolala policii, došlo na nejhorší. „Chytil mě a vší silou mi hlavou udeřil o okno na řidičově straně. Cítila jsem abnormální bolest, zatmělo se mi před očima, točila se mi hlava a spadla jsem,“ popisuje Edina brutalitu útoku. Když se prý otočila, uviděla svou kamarádku také nehybně ležet na zemi.

Když na místo dorazila policie, musela je prý přesvědčovat, aby opilého agresora vůbec odvezli s sebou na stanici. Ona sama zamířila se zlomeným nosem, otevřenou ranou a podlitinami v obličeji na pohotovost. Bolestivá zranění ji omezovala na každém kroku a neméně hluboké se jeví být i psychické trauma.

Muž navíc v pronásledování pokračoval dál. Sledoval dívku na každém kroku, takže proměnil její život v noční můru. Edina doufala, že se jí zákon zastane. Chtělo to hodně trpělivosti. „Čekali jsme 7 měsíců na soud,“ vysvětluje dívka na svých stránkách.

 

Říjnový verdikt ji šokoval. „Po vší té bolesti, psychologické zátěži a provokaci mu soud udělil finanční pokutu,“ vypráví mladá žena. Diví se, že nedostal alespoň podmínečný trest. Její závěr je jasný: „V budoucnu mě může kdykoliv napadnout, protože si může říct: a proč ne? Stejně z toho žádný trest nekouká,“ uzavírá Edina.

Edina se obrátila na uživatele facebooku. Na její příspěvek reagují stovky lidí. Vyslovují mladé ženě podporu a také znechucení nad bezzubou spravedlností. 

 

 

Monikay ( 19. října 2018 15:21 )

takhle pak vypadá realita jak vás ochrání

Zobrazit celou diskusi