"Bude to největší samostatný koncert mé dosavadní kariéry, nebude chybět akrobacie na kruhu, pool dance a mažoretky. Bude to prostě taková americká show, na kterou trénuju každý den," řekla ČTK Lounová. Těšit se můžete na příjezd Olgy do haly ve svém závodním speciálu či největší pyrotechnické efekty, které kdo ve Foru Karlín mě.

Na koncertu zazní i písně z nového alba Cyklista, Vánoční fanatik, Narozeninová nebo Time to Shine (Čas zazářit), která byla loni použita jako hymna mistrovství světa v basketbalu žen v Praze a v Hradci Králové.

Video
Video se připravuje ...

Olga lounová se chystá na koncert: Obří pyrotechnické efekty a akrobacie na kruhu! Youtube.cz

Lounová na jaro příštího roku chystá akustické turné a v létě se objeví na několika festivalech, například na SázavaFestu ve Světlé nad Sázavou.

Zpěvačka nyní v pražském Divadle Broadway účinkuje v muzikálech Mýdlový princ a Angelika. Objevila se i v televizních seriálech Ranč U Zelené sedmy, Ošklivka Katka, Vyprávěj, Ulice a Obchoďák, z filmů si mimo jiné zahrála ve snímku manželů Landových Tacho. Píše písně i pro jiné, například Kilo sem kilo tam pro Kamilu Nývltovou. S Karlem Gottem natočila videoklip k písni Dál za obzor.

Fotogalerie
30 fotografií