Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zvrhlý pár vyřízl ženě dítě z břicha. Ženu ve středu pohřbili. Lidé chtěli vražedkyni lynčovat!

Autor: DH - 
19. října 2018
16:58

V Brazílii byl z vraždy obviněn manželský pár, který měl unést mladou těhotnou dívku, z břicha jí vyříznout dítě a nechat její bezvládné tělo v lese. Policii zalarmovali zaměstnanci nemocnice, kam pár s novorozencem dorazil. Pachatelku zločinu si ale nejdříve podali místní.

Zprávy o hrůzném zločinu dorazily z Brazílie. Manželský pár tu měl unést mladou Maru Christian da Silva (†23). Následně ji měl opít, svázat ke stromu kovovým drátem a přímo z těla jí vyříznout nenarozené dítě. Tělo mladé ženy bylo v úterý nalezeno v lese nad městem João Pinheiro.

Angelina Rodrigues (40) měla dorazit do nemocnice se svým manželem Robertem Gomesem da Silvou a lékařům tvrdit, že doma porodila dítě, které nyní potřebuje odbornou péči. Zaměstnancům nemocnice ale bylo divné, že žena normálně chodí a odmítá podstoupit rutinní poporodní vyšetření. Nakonec zavolali policii.

Místní lidé chtěli Angelinu lynčovat. Žena nakonec zděšeným policistům vypověděla všechny detaily vraždy. Přiznala dokonce, že jí se zločinem pomáhal její manžel.

Policie následně nebohou dívku nalezla přesně tak, kde žena uvedla. Podle posledních zpráv dokonce zjistila, že do vraždy musel být zapleten ještě někdo další. Jeho identita je však prozatím neznámá.

Případu ale přidává na hrůze ještě jeden fakt. Podle tety zavražděné, Euzy Ribeiro, se obě ženy dobře znaly. „Ta žena si vždycky přála mít děti. Když pak zjistila, že je těhotná, okamžitě jí nabízela pomoc. Půjčila jí dokonce i peníze, zaplatila ultrazvuk a v den, kdy Mara zemřela, jí dokonce nabídla, že jí zakoupí veškeré vybavení pro dítě,“ vypověděla Ribeiro pro deník Brazil´s G1.

Vražedkyně se k oběti dokonce minulou sobotu přistěhovala. Pokud jde o dítě, to je nyní v péči lékařů nemocnice v Sao Lucas. Na hlavě mu lékaři objevili řeznou ránu, nejspíše jako následek útoku nožem.

Mara Christian da Silva byla pohřbena ve středu 16. října.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání