Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující průběh těhotenského focení: Narodilo se „mimi monstrum“!

Autor: chal - 
18. října 2018
19:49

Těhotenské focení anglického páru se zvrhlo v krvavou řezničinu. Todd a Nicole Cameronovi se právě nechali fotit v dýňovém poli, když nastávající maminka ucítila zvláštní pohyby v břiše. To, co se jí po pár minutách „narodilo“, vyvolává řadu otázek. 

Řada těhotných žen a jejich partnerů chce mít památku na požehnaný stav, a tak se obrací na profesionálního fotografa. Výsledek takového focení je ve většině případů podobný. Maminka se usmívá do fotoaparátu, tatínek hladí její břicho, případně ho líbá. Angličané Todd a Nicole Cameronovi tuto oblíbenou aktivitu pojali docela jinak.

Série jejich snímků startuje poměrně tradičně. Pár stojí v dýňovém poli, Nicole se drží za břicho. Na dalším snímku se Todd sklání k manželce a dává jí na něj polibek. Pak spolu ulehnou na bílou deku… A začne se něco dít. Nicole se drží za břicho a očividně má bolesti. Začala snad rodit?

Manžel ji pokládá na záda a my si můžeme všimnout, že něco není v pořádku. Šaty Nicole byly celou dobu v oblasti břicha přirozeně zaoblené. Nyní se podivně vyboulí. Pak dojde na nejhorší.

Růžovou látkou se dere mládě vesmírného vetřelce. Všude je krev. Malý zubatý tvor s rodiči zůstat asi nechce a dává se na útěk. Todd, pokrytý krví, je ale rychlejší a bizarního potomka po chvíli dostihne.

Šťastným rodičům už nic nebrání a mohou pózovat pro další společné fotografie. Vypadá to, že i Cameron junior se už uklidnil, protože si dokonce nechá do zubaté tlamy dát dudlík a dovolí Toddovi, aby ho láskyplně nakrmil z dětské lahve. V té je rudá tekutina, nápadně připomínající krev. Tohle miminko asi mateřské mléko nerado.

„Nicole řekla, že nechce mít tradiční těhotenské fotky, tak jsme udělali tohle,“ okomentoval humorné focení pro Metro News Todd Cameron. O tom, že fotografování opravdu tradiční nebylo, nemusíme vést spory. Oba manželé prý také chtěli složit hold režisérovi slavného filmu Vetřelec, svému jmenovci Jamesi Cameronovi. To, zda se jim to povedlo, posuďte sami.

13352 ( 19. října 2018 08:02 )

no ty jsou fakt ujetý, je to trochu přes čáru

dementi-blesk-cz ( 19. října 2018 06:59 )

je to trapný a dementní angličané jako pleskáči.

dragomira ( 18. října 2018 22:25 )

Odporné

Actimel ( 18. října 2018 21:17 )

Opravdu duchaplné!!! To se fakt mají čím chlubit a bleskáči hledají jen samé takové nechutnosti

Zobrazit celou diskusi