V dětství totiž utrpěla úraz kolene, kdy přišla téměř o celou chrupavku. „Naučila jsem se s tím docela v pohodě žít, ale teď se to při tanci hodně ozývá. Když jsem se ptala, jestli s tím zvládnu dotančit, doktor se na mě díval jako na blázna,“ říká se svým zvonivým smíchem.

Na výměnu

„Řekl mi, že už by neváhal s výměnou celého kolenního kloubu!“ trumfuje herečka z Karviné, u televizních diváků zapsaná hlavně jako kadeřnice Simona z Ulice. I přesto ale v sobotu ve StarDance vystřihla ča-ču stylem, že i profíci smekali. Zásluhu na tom jistě má i její zkušený tanečník Marek Dědík (35). „Marek je hrozně šikovný a fajn člověk. Hodně si rozumíme a pomáhá mi, i když to se mnou nemá vůbec jednoduché,“ dodává Tomicová.

Přišli pozdě

„Myslím, že nabídka na StarDance přišla v mém případě pozdě. Měla přijít, když jsem byla mladší a když na tom mé tělo bylo podstatně líp. Víc bych si to užila a ta radost z práce v tak krásném pořadu by byla asi větší,“ vysvětluje herečka v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. „Za čtyři roky mi bude šedesát, a to tělo neobelžete!“

VELKÝ ROZHOVOR S PAVLOU TOMICOVOU UŽ ZÍTRA V PÁTEČNÍM BLESK TV MAGAZÍNU

VIDEO: Tomicová tančí s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
28 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva