Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena ubodala svou vnučku (†2). Potom ji upekla v troubě

Autor: ital - 
18. října 2018
11:11

Hrůzostrašný čin se odehrál v okrese Bolivar v americkém městě Cleveland ve státě Mississippi. Carolyn Jones (48) měla ubodat svoji dvacetiměsíční vnučku Royalty. U brutální vraždy ale nezůstalo.

O děsivém případu promluvil šerif okresu Bolivar, Kelvin Williams. Pro televizní stanici WTVA sdělil: „Jeden z členů rodiny přišel domů a viděl, že se stalo něco hrozného. V troubě našli mrtvé dítě a zavolali na policejní oddělení ve městě Shaw. To poté kontaktovalo nás s žádostí o pomoc při vyšetřování.“

Nad neslýchanou krutostí vražedkyně zůstává rozum stát. „Na místě činu jsme nalezli 20měsíční mrtvou holčičku. Přesná příčina úmrtí se stále ještě vyšetřuje, ale úřady mají důvod věřit, že dítě bylo ubodáno a spáleno. V souvislosti se smrtí je aktuálně vyslýchána babička mrtvé dívky,“ dodal šerif.

Policisté byli o případu informováni v pondělí krátce po 19. hod. Zabývá se jím Státní úřad pro vyšetřování v Mississippi. V současnosti probíhají v tamní kriminalistické laboratoři testy, které mají určit, co přesně se nebohému dítěti stalo.

Carolyn Jones stanula v úterý před soudem. Ten stanovil kauci na 500 000 dolarů (cca 11 400 000 Kč).

jana999 ( 18. října 2018 12:06 )

multi kulti po americku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání