Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školačku v Hradci Králové srazilo auto: Skončila ve vážném stavu v nemocnici

Dívka z Hradce Králové utrpěla vážné poranění hlavy.
Dívka z Hradce Králové utrpěla vážné poranění hlavy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: chal - 
16. října 2018
19:14

Těžké zranění hlavy utrpěla dívka (16), kterou na přechodu v Hradci Králové srazil dvacetiletý řidič osobního automobilu. Dívku odvezla sanitka do nemocnice.

Na Pražské třídě v královéhradecké čtvrti Kukleny v pondělí po sedmé hodině ráno srazil osobní automobil šestnáctiletou dívku na přechodu. Chodkyně utrpěla vážná zranění, a tak musela být převezena sanitkou do hradecké fakultní nemocnice. Dvacetiletý řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Nikdo jiný při nehodě nebyl zraněn.

„Při nárazu mladá žena utrpěla středně těžká poranění v oblasti hlavy a trupu. Byla ošetřena záchranářskou posádkou s lékařem a převezena do fakultní nemocnice k vyloučení dalších poranění hlavy, případně nějakého jiného poranění,“ řekl mluvčí královéhradecké záchranné služby Ivo Novák.

„Škoda na vozidle byla odhadnuta na 15 tisíc korun. Kvůli jeho poškození u něj policisté zadrželi osvědčení o registraci,“ sdělila Iva Kormošová, mluvčí hradecké policie. Příčinu nehody a míru zavinění obou zúčastněných teprve určí policejní vyšetřování.

ja-stana ( 16. října 2018 22:33 )

A proč taky nenapíšete, že "školačka" čuměla do mobilu a šla na červenou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání