Než se z ní stala vévodkyně ze Sussexu, nebývala Meghan vždy obklopena luxusem a nejnovějšími designérskými trendy. Žila se svými rodiči v různých částech božského Los Angeles. A když se podíváme na fotky z té doby, tak jejich domy rozhodně nepatřily k nikterak výjimečným.

Do dvou let bydlela s rodiči a bratrem Thomasem Jr. a sestrou Samanthou ve Woodland Hills. Dům stál naproti country klubu a byl asi tím nejsvětlejším a nejhezčím místem, kde v dětství žila. Navenek sice bylo vše zalito sluncem, ale uvnitř bobtnaly rozpory této problematické rodinky. Bratr Thomas byl neustále sjetý marihuanou, jejich matka si také sem tam dala práska a Samantha se odvazovala v nějakém vyhlášeném klubu, zatímco otec rodiny tvrdě makal, aby se měli dobře. Když se však její rodiče rozvedli, s maminkou Doriou a sourozenci se přestěhovali do skromného bytu do Mid-Wilshire, který dřív sloužil jako garáž! Nejspíš si ani ve snu nedokázala představit, že jednoho dne z této temné kobky zamíří přímo do srdce královského paláce v Anglii a stane se všemi obdivovanou vévodkyní Meghan! Sice žili skromně, ale ani to její rodiče nezastavilo před tím, aby jí už od školky poskytli nadstandardní soukromé vzdělání. Meghan si totiž podle nich zasloužila jen to nejlepší. Když šla na střední, tak spoustu času trávila u svého táty Thomase na Vista Del Mar Avenue v ošuntělé ulici blízko slavného Hollywood stripu, jen coby kamenem dohodil od jedné z nejvýznamnějších budov scientologické církve. O scientologii jí prý její kontroverzní tatíček udělal varovnou přednášku.

Dnes už se Meghan Markle za svůj domov „stydět“ nemusí. Žije totiž tak, jak by si přála většina lidí na této planetě. Nezapomíná však na své kořeny. Ví, že vždycky nebyla tou usměvavou vévodkyní ze Sussexu! V těchto dnech si nastávající maminka Meghan určitě užívá každičký centimetr v Kensingtonském paláci, kde jim byl s Harrym zrenovován nový apartmán. Nejspíš už přemýšlí nad tím, do kterého pokoje postaví královskou kolébku s rozkošným miminkem, které přijde na svět na jaře 2019.

Fotogalerie
45 fotografií