Fanoušci sympatického Kanaďana jsou sice asi zklamaní, zároveň jeho rozhodnutí určitě plně chápou. Svůj odchod z očí veřejnosti má totiž Bublé podmíněný vážnou nemocí svého synka. Dá se tomu sice těžko uvěřit, ale i takové malé dítě může trpět rakovinou jater… Bublé se proto chce věnovat radši rodině a a zcela se hodlá odříznout i od všech sociálních sítí. Hvězda italsko-chorvatského původu v rozhovoru s The Daily Mail vysvětlila, že již na to „nemá žaludek“.

„Celá moje osobnost se změnila, moje vnímání života,“ přiznal v jednom z mnoha emotivních rozhovorů do médií se slzami v očích. Jeho album Love, které vyjde v listopadu, bude jeho posledním počinem. Vydává ho po takřka dvouleté pauze, během níž jeho syn Noah bojoval s vážným onemocněním a loni to vypadalo, že ho i úspěšně překonal. Ačkoliv už tehdy plánoval Bublé odejít ze showbyznysu, uvědomil si, jak moc mu chybí hudba i členové jeho kapely.

„Existují tři důvody, proč jsem chtěl udělat tohle album,“ vysvětlil. „Za prvé, pocítil jsem hluboký vděk, hlubší, než mohu vysvětlit, k milionům lidí po celém světě, kteří se za nás modlili a ukázali nám soucit. To mi dalo víru v lidstvo. Za druhé, mám rád hudbu a cítil jsem, že musím pokračovat v odkazu svých hudebních idolů. A za třetí, protože kdyby svět skončil – a jak tak sleduji politické nepokoje v Americe a v Evropě, tak skutečně hrozí, že se všechno rozpadne – nikdy nebyl lepší čas na hudbu. Udělal jsem dokonalou nahrávku a nyní mohu odejít na naprostém vrcholu.“

Nezbývá než držet jak jemu, tak i celé jeho rodině palce. Nezažívají zrovna šťastné chvilky. Jeho manželka, argentinská herečka Luisana Lopilato (31), nyní také ukončila kariéru. Oba se zkrátka chtějí zabývat důležitějšími věcmi než hromaděním peněz – kromě těžce nemocného Noaha totiž vychovávají mladí manželé ještě synka Eliase (2) a dceru Vidu (2 měsíce). „Řekněme, že jsme si uvědomili, kdo jsme a kým chceme být,“ shrnul Bublé v rozhovoru pro Daily Mail Weekend Magazine.

 

Fotogalerie
12 fotografií