Jakmile se odehrává královská svatba, nastoupí do služby nejmladší členové rodiny a stanou se z nich družičky a mládenci. Tentokráte museli sice dost bojovat s větrem na schodech a někdo z nich i upadl, přesto malé družičky Theodora Williams (6), Savannah (7) a Isla Phillips (6), Maud Windsor (5) a princezna Charlotte (3) vypadaly jako ztělesnění andílkové.

Snažila se také Mia Tindall (4), dcera Zary Philips (37) a bývalého ragbisty Mikea Tindalla (39) a pravnučka královny Alžběty II(92). Mávala sice svatebčanům a usmívala se, občas se ale zatvářila dost otráveně. Nejvtipnější výraz pak měla na oficiálních fotkách ze svatby. „Asi to na ni moc nezapůsobilo,“ komentovali lidé na sociálních sítích její lehce načuřený obličejíček.

Kromě toho se jim zdál vtipný způsob, jak sedí – žádný pokus o nožku přes nožku či jiný elegantní posez, ale nohy pohodlně co nejdál od sebe. Ještě že měla poměrně dlouhou sukni. Mnozí fanoušci královské rodiny se také pozastavovali nad tím, co drží v levé ruce. Zatímco v pravé má kytici, v druhé ručičce svírá něco drobného a bílého. Ozývaly se různé teorie, že drží malou houbu či inhalátor, podle všeho se ale jedná jen o obyčejnou hračku ve tvaru zmrzliny. 

Možná že holčička jen držela svou oblíbenou hračku, ale spíše to vypadá, jako by jí zkrátka během focení vrazili do ruky první věc, kterou našli po ruce, aby trochu zkrotili její neutuchající dětskou energii. Ostatně fotograf měl velmi nesnadný úkol – musel zachytit nejen novomanžele a dospělé svatebčany, ale také hned osm královských princátek a princezniček. A uhlídat takovou hordu dětí, není nikdy zrovna med.

Ostatně to není poprvé, co se Mia takhle »předvedla«. Hvězdou se stala již díky snímku z 90. narozenin královny, kde je Alžběta zachycena se svými pravnoučátky. Zatímco tehdy malinkou Charlotte má Její Výsost v náručí, Mia stojí po její pravé ruce a zvedá očividně dost těžkou kabelku své prababičky. Chtěla být tehdy za hodnou pomocnici, nebo ji spíš museli taškou zabavit, aby vydržela chvilku na místě?

VIDEO: Připomeňte si také svatbu Meghan a Harryho, kteří se už též stihli postarat Alžbětě o další pravnoučátko!

Video
Video se připravuje ...

Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
39 fotografií