Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočkovi ale umí truchlit! Z účtu za pohřeb Jana ml. (†28) se vám zatočí hlava

Autor: chal - 
14. října 2018
16:18

Dát za pohřeb miliony korun zní asi většině lidí neuvěřitelně. Běžný obřad totiž stojí kolem 50 tisíc korun. Kočkovi ale nejsou běžnou rodinou a na zesnulých členech rodiny rozhodně nešetří. Podle informací Blesku za poslední rozloučení s tragicky zesnulým Janem mladším (†28) dali kolem dvou milionů korun. A to do nákladů nepočítáme výstavbu honosné hrobky.

V minulých týdnech se spekulovalo, jak moc okázalý pohřeb bude a jestli bude vůbec veřejný. Jan přece jen zemřel při nehodě, kterou sám způsobil, a co hůř, při srážce zabil i jiného člověka. Smuteční den nakonec Kočkovi střídmě nepojali a truchlili tak, jak jsou zvyklí. Pompézně a za pořádné peníze.

Jen květiny stály 700 tisíc korun. Desítky smutečních věnců lemujících cestu od brány hřbitova k hrobce, které musel přivézt kamion, okvětní lístky vysypané na trase od kostela na Olšany, samotná výzdoba kostela. A v sobotu nová várka květin, která pokryla hrobku. 

Luxusní rakev ze zinku a oceli si Kočkovi podle informací deníku Aha! nechali dovézt ze Spojených států. Pořizovací cena je zhruba 80 tisíc, převoz do České republiky 20 tisíc.

Další mastnou položkou, na kterou by se dalo lehce zapomenout, je ochranka. Svalnatí strážci v černých brýlích dohlíželi na bezproblémový a bezpečný průběh celého dne. Jedinou větší akcí, do které se museli zapojit, bylo odstraňování plakátků s hanlivými nápisy, kterými někdo oblepil zdi kostela. Jejich služby stály podle Aha! kolem 300 tisíc korun.

Na večer se smuteční hosté přesunuli do luxusní asijské restaurace v centru Prahy. Pronájem obrovského prostoru s několika bary a klidnou diskrétní zahrádkou stál spolu s útratou v řádu statisíců.

Truchlící si mohli pochutnat na humrovi na indonéský způsob za 2800 Kč, nebo steaku z japonského skotu wagyu. Sto gramů hovězí lahůdky stojí 3300 korun. Večeři mohli smuteční hosté spláchnout panákem až za 4500 Kč.

Samostatnou a nejdražší položkou je honosná hrobka na Olšanských hřbitovech, za kterou Kočkovi vysolili neuvěřitelný milion a půl. Dohromady se tak můžeme bavit o částce převyšující tři miliony korun.

Jan Kočka mladší zemřel při autonehodě na dálnici D11 v pátek 28. září. Brzy ráno se vracel z boxového galavečera, když se z neznámého důvodu otočil do protisměru. Pak se čelně srazil s kamionem, jehož řidič Miloslav H. (†28) při nehodě také zemřel.

Video: Pohřeb Kočky (†28): Kočár s šestispřežím, průvod Prahou a bílé holubice

Video  CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Kočky (†28): Kočár s šestispřežím, průvod Prahou a bílé holubice  - Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

pako45000 ( 15. října 2018 07:09 )

Vrchol drzosti!!!!!

hadafan ( 15. října 2018 05:12 )

Kočky a charita??to nejde dohromady,jooooo falšovat ,krást,podvádět a zabít...,to umí a ještě se k tomu veřejně hlasí……….. Tolik koček skončilo pod kolama,ty nebyly od nich??

hadafan ( 15. října 2018 05:07 )

Až budou za 150 let rušit hrob a vykopu ho ,zamotá všem hlavu ,že kdo že to byl-bude to dlouho trvat, aby zjistili ,že nikdo jen nacamraný vrah.

hadafan ( 15. října 2018 04:59 )

v tovarně od 5,30 u kruhu.

zvonik54 ( 15. října 2018 01:44 )

Spíš projde velbloud uchem jehly, než by přišel Bohatec do Božího království... A jelikož žádný z Kočků nedodržoval ani jediný bod Desatera, tak si Jenda vlastně založil svou budoucnost, která stála tolik peněz...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání