Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jsem znechucená! Pompézní obřad pobouřil matku druhé oběti nehody Miloslava (†28)

Autor: DH - 
12. října 2018
21:00

Spřežení šesti koní, kilometrová cesta Prahou 3, devět set lidí a ochromený provoz. To vše přinesl obří a okázalý pohřeb Jana Kočky ml. (†28), který na konci září zavinil tragickou nehodu, při které přišel o život nejen on, ale i řidič kamionu Miloslav H. (†28). A byla to právě jeho matka, která neměla přílišné pochopení pro to, co se dnes na pražských Vinohradech odehrálo.

Přesně tak, jak ho mnozí předpovídali, vypadal pohřeb Jana Kočky ml. (†28), který přišel o život při dopravní nehodě, kterou sám zavinil. Kostel Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze praskal ve švech. Celý obřad prý podle informací Blesku přišel rodinu kolotočářů na neuvěřitelné dva miliony korun!

Aby taky ne. V kostele zazpíval Michal David či Daniel Hůlka. Před kostelem pak na rakev čekal kočár se šesti koňmi, za kterým vyrazil smuteční průvod čítající bezmála devět set lidí na Olšanské hřbitovy, kde otec Jan Kočka st. (51) koupil rodinnou hrobku. Byl to také právě on, kdo měl v kostele hlavní smuteční slovo. „Tvá smrt byla bolestná o to víc, že přišla náhle, a navíc za okolností, kdy současně zemřel další nevinný člověk,“ stálo v jeho dopise synovi.

Na hřbitově došlo k vysvěcení hrobky knězem, následovalo uložení rakve. Vše korunovalo vypuštění patnácti bílých holubic.

Matka zesnulého Miloslava (†28): Je mi z toho na blití!

Pro okázalý obřad ale neměl každý pochopení. Nejenže na kostele visely před pohřbem hanlivé nápisy, ostrá slova měla pro “show“ plnou celebrit i druhá strana. Konkrétně maminka zesnulého řidiče kamionu Miloslava, kterého Kočka ml., jedoucí v protisměru, smetl svým luxusním Mercedesem G. „Jsem znechucená. Já jsem zoufalá a nešťastná. Já jsem to nemohla unýst dneska. Chápu rodinu Kočků, oni přišli taky o dítě, to jsou strašný nesdělitelný věci. Každej máme jiný zvyky. Já jsem se jenom divila, že příslušný orgány to prostě mohly povolit, je to neetický i vůči naší rodině,“ řekla pro TV Nova maminka kamioňáka.

„Jestli si rodina Kočků...tam zaznělo i jméno mýho syna, já se k tomu nemůžu vůbec vyjádřit. My jsme mýho syna pochovali minulý pátek, státní zástupce musel uvolnit tělo, pro ten obřad i za účasti pohřební služby,“ pokračovala dál v rozhořčení. „Je mi z toho špatně, je mi z toho na blití, jak tam chodí Hůlka, David a ti další umělci,“ dodala nakonec rozčileně na adresu umělců, kteří nikdy neměli ke kolotočářům daleko.

Video: Pohřeb Jana Kočky ml. (†28)

Video  Pohřeb Jana Kočky ml. (†28)  - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Monikay ( 15. října 2018 14:54 )

chápu maminku a je mi jí líto. to jsou prostě bohatí lidé....

Otabota ( 14. října 2018 18:01 )

 Uklidni se ty tlamo tmavá zlodejská.

JaroSLava3511 ( 14. října 2018 11:00 )

 K té omezené dopravě v Praze v souvislosti s posledním a smutečním rozloučením Honzíčka K., ml. Jednalo se o pár stovek metrů na 13 min. Ta doprava byla omezena jen na 13 min. Šel jsem v průvodu a stopl jsem si jak dlouho jsme blokovali průjezd 13 min. Protože zlí chrapouni na tvrdili, že se bude smutečním průvodem blokovat Praha na 3 hodin. Smuteční kočár jel po cestě a smuteční průvod cca. 1000 hostů posledního rozloučení Honzíčka K., dne 12.10.2018 šel i po rozchodu kolejí 1435 mm, což je malá šířka na tak obrovské množství lidí. Jinak chodníky byli průchodný po obou stranách. Po 13 min. silnice byla průjezdná! To šlo vidět jak nás auta už míjí. Smuteční průvod po 13 min. spořádaně pokračoval po chodníku až na Olšanský hřbitov. Chraponsky hlavy ,13minut jste čekali. 13 minut zvědavosti ,nikomu to nevadilo.Kazdej jen čuměl ,když chytnete 3 červené na semaforu stojíte déle .Tak si zavřete ty svoje chrapanky držky .

agalii ( 13. října 2018 22:15 )

agalii ( 13. října 2018 22:10 )

Souhkasim s každým vaším slovem...v případě příspěvku od "nemocné" bych použila doporučení...." Zabijte ji, než naklade vajíčka ".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání