Hokejový trenér Vladimír Růžička je rozhodně nevyzpytatelným mužem, charakteristickým svým zkratkovitým jednáním. Během krátké doby se zamiloval do ženy, která byla o dobrých pětadvacet let mladší, počal s ní dceru, pojal ji za choť, krátce po porodu zpochybnil své otcovství a chvíli po manželčiných narozeninách se s ní měl rozejít. Manželskou krizi měl pár údajně až od srpna, poslední romantické „selfíčko“ se však na Mariiných sociálních sítích objevilo naposledy v červnu. Tehdy Růžička mlžil. „Je to naše osobní věc, nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ řekl Blesku. V září pak došlo k tomuto drastickému kroku a dvojice šla od sebe.

Aby ale oblíbený kouč nepůsobil jako takový lidožrout, nenechal svou paní s ratolestí zcela bez prostředků – pronajal jí byt v činžáku v centru Chomutova, zatímco on zůstal ve své luxusní vile na kraji města. Sama Marie Růžičková pak redaktorům Extra.cz potvrdila, že i když s manželem žijí odděleně, on do jejího bytu pravidelně dochází. „Manžel jezdí za námi, ale víc mluvit nechci,“ řekla doslova redaktorům Marie. Podle sousedů to prý dokonce vypadá, že by se k sobě pár mohl vrátit. To ostatně potvrdila i Marie, která exkluzivně pro konkurenční média připustila, že zde existuje nějaký společný plán na záchranu manželství.

O dceru Lejlu se kromě matky stará i chůva, která je s ní často viděna na procházkách. Stejně jako pronájem, i její služby platí z vlastní kapsy Růžička – a to by přece žádný muž nedělal kvůli cizímu dítěti. Nezbývá než doufat, že pár problémy ve vztahu vyřeší co nejdříve. Už kvůli malé Lejle. Mimochodem, původní teorie, že jako první odešla od staršího partnera Marie, veřejně popřela její nejlepší kamarádka Ája. Ta naznačila, že pravděpodobný bod sváru může být i někde jinde než jen v nejisté paternitě. „Napadlo vás někdy, že Vláďa prostě jen upřednostňuje hokej před rodinou?“ prohlásila v jedné z internetových diskuzí.

Fotogalerie
42 fotografií