Jen pár hodin poté, co médii prolétla informace o hospitalizaci Seleny Gomez, byl Justin zastižen bulvárními novináři ve slabé chvilce. Seděl v autě vedle své manželky Hailey, hlavu v dlaních a plakal. Hailey na něj téměř znuděně hleděla, zřejmě je na Justinovy emocionální výkyvy již zvyklá. Dvojice pak zamířila rovnou k Justinovu pastorovi, jehož rady zpěvák často vyhledává. Naposledy se v jeho kostele v Los Angeles objevil ve středu večer. Podle očitých svědků sem Justin přijel rozcuchaný a v odrbané růžové mikině působil jako bezdomovec. Dorazil bez Hailey, zato s několika přáteli, se kterými se po zbožném rozhovoru s farářem dlouze objímal.

Podle zdroje blízkého zpěvákovi má údajně jeho bývalá přítelkyně stále důležité místo v jeho srdci. „Ať už se mezi nimi stalo cokoliv, Justin pořád chce pro Selenu to nejlepší,“ řekl zdroj reportérům. Není divu, že je k sobě pořád poutají vřelé city, pár snů se rozešel teprve na jaře, zhruba v březnu. Kdy přesně se jejich vztah rozpadl, to se říct skutečně nedá, dvojice se neustále rozcházela a zase dávala dohromady. V červnu Justin začal randit s dcerou herce Stephena Baldwina (52) Hailey, v červenci ji požádal o ruku a v záři ji pojal za svou choť. Selena mezitím jen chřadla a chřadla.

S psychickými problémy se však potýkala už v době, kdy ještě tvořila pár s Bieberem. Zpěvák ji údajně velmi podporoval, když na začátku tohoto roku nastoupila na dvoutýdenní léčebný program depresí a úzkostí. Poté co Selena v loňském roce prodělala náročnou transplantaci ledviny, byla poslední dobou několikrát hospitalizována kvůli nízkému počtu bílých krvinek. Naposledy musela vyhledat lékařskou pomoc po panickém záchvatu a v současné době se nachází v psychiatrickém zařízení v East Coast, kde podstupuje dialektickou behaviorální terapii (což je léčba hraniční poruchy osobnosti). V tuto chvíli by už Gomezové mělo být podstatně lépe, od sociálních sítí si však radši udržuje odstup…

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards. Youtube

 

Fotogalerie
18 fotografií